Uspješno završen program Koka -Kolina podrška mladima

13.09.2019. 20:06
0
IZVOR: Srna

Na Ekonomskom fakultetu na Palama danas je završen program "`Koka-Kolina` podrška mladima u BiH", koji je okupio više od 70 učesnika sa ciljem unapređenja postojećih i razvijanja novih vještina mladih.

U programu su učestvovali studenti Ekonomskog fakulteta Pale, članovi Studentskog preduzetničkog inkubatora, učenici srednjoškolskih centara "Pale" i "Istočna Ilidža", te Srednje škole "28. juni".

Direktor Odjela za komunikacije i odnose sa javnošću kompanije "Koka-kola" za Hrvatsku, BiH i Sloveniju Boška Trbojević rekla je da je, kroz evaluacije učesnika i kasnije prikupljene povratne informacije, program postigao cilj i pravi pozitivne promjene u njihovim životima.

-Posebno zadovoljstvo je vidjeti njihovo zanimanje i uključenost u radionice, čuti njihove planove koji dobijaju formu kroz ova dva dana trajanja programa-, navela je Trbojevićeva.

U ime Studentskog preduzetničkog inkubatora Ekonomskog fakulteta Pale Bojana Turuntaš zahvalila je kompaniji "Koka-kola" na odlično realizovanoj radionici, koja je nadmašila njihova očekivanja, jer su polaznici stekli određena znanja i vještine koji će im značiti u daljem budućem poslovanju.

Ona je dodala da su na radionicama polaznici imali priliku da uče o uspješnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i o tome kako da lakše dođu do željenog posla.

Turuntaš je navela da Uprava Studentskog preduzetničkog inkubatora težiti da ovakvih radionica bude što više.

Prema njenim riječima, uskoro će biti otvoren novi javni poziv za članstvo u inkubator na kojem očekuje veliki broj prijava.

 

Projekat "`Koka-Kolina` podrška mladima" pokrenut je 2017. godine i od tada je, kroz različite formate edukacija, na brojnim lokacijama u BiH obuhvatila više od 1.600 mladih. Na Palama je ovaj projekat organizovan drugi put.

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju guslarsko veče u Palama U nedjelju guslarsko veče u Palama
U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    5h 0m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    4h 24m
    0
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    19h 8m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    4h 18m
    0
  • Tržište polovnjaka: 10 trikova koje koriste prevaranti
    21h 24m
    0