Vučić: Od Majdova očekujem zlato na Olimpijskim igrama

05.02.2021. 13:50
0
IZVOR: Glas Srpske

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče sa džudistom Nemanjom Majdovim, njegovim ocem i trenerom Ljubišom i predsjednikom Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidarom Maljkovićem.

– Fantastičan susret sa najvećim srpskim džudo šampionom Nemanjom Majdovim. Veliko hvala i njegovom ocu i Boži Maljkoviću za ogroman rad, trud i energiju. Od Nemanje očekujem, ni manje ni više, da Srbiji donese zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Japanu – napisao je Vučić na Instagram profilu.

Majdov je do sada osvojio dvije medalje na Svjetskim prvenstvima – zlato u Budimpešti 2017. i bronzu u Tokiju 2019, dok na Evropskim šampionatima ima dva srebra – iz Tel Aviva 2018. i Praga 2020. godine.

– Hvala Vam što pomažete sport u Srbiji, što dajete podršku nama džudistima i Olimpijcima da dođemo do svog sna, a taj san je da predstavimo i proslavimo Srbiju najbolje što možemo van njenih granica. Sa Božijom pomoći, idemo dalje – rekao je Nemanja Majdov.

Komentari 0
Povezane vijesti
Izabrana nova Vlada Srbije na čelu sa Vučevićem Izabrana nova Vlada Srbije na čelu sa Vučevićem
Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu
Vučić: Suprotstavićemo se svetskim lobistima snažnije nego što misle Vučić: Suprotstavićemo se svetskim lobistima snažnije nego što misle
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    20h 23m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    19h 54m
    2
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    16h 10m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    20h 17m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    12h 5m
    2