Vuković sa delegacijom Istočnog Sarajeva na proslavi Dana Novog Sada

01.02.2020. 17:31
0
IZVOR: gradistocnosarajevo.net

Gradonačelnik Istočog Sarajeva Nenad Vuković prisustvuje danas proslavi Dana Novog Sada i 272. rođendanu tog grada. Vuković je čestitao gradonačelniku Milošu Vučeviću i svim građanima Dan Novog Sada, ističući da sama činjenica da ovaj grad proslavlja 272. rođendan, govori o važnosti ovog datuma, značaju koji Novi Sad ima za AP Vojvodinu i cijelu Srbiju, te njegovoj istoriji i tradiciji.

-Počastvovani smo što smo danas, kao delegacija Istočnog Sarajeva, prisustvovali svečanoj akademiji i drugim aktivnostima koje su organiziovane povodom ovog praznika, zajedno sa delegacijama drugih, nama prijateljskih gradova, kao što su Herceg Novi. Bijeljina, gradovi iz Srbije i okruženja - rekao je Vuković.

-Imali smo priliku da se susretnemo sa sekretarima u Pokrajinskoj vladi Vojvodine, Vladimirom Batezom i Zoranom Miloševićem, sa kojima smo ranije ostvarili kontakte,te da sa g, Batezom dogovorimo nastavak saradnje Istočnog Sarajeva i Vojvodine u oblasti sporta, i omogućimo realizaciju određenih projekata tokom ove godine - naglasio je Vuković.

Vuković je rekao da će ovogodišnja Trka kroz Srbiju spojiti Istočno Sarajevo i Novi Sad, jer će naš grad ponovo biti domaćin starta trke, dok će cilj biti u Novom Sadu.

-Potrudićemo se da promovišemo i samu trku i gradove, kako bismo svi zajedno imali koristi od ovog velikog sportskog događaja - zaključio je Vuković.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vuković: Predizborni plakat Sladoja nije problematičan Vuković: Predizborni plakat Sladoja nije problematičan
PDP-u žrijebanjem dodijeljen mandat u Domu naroda PDP-u žrijebanjem dodijeljen mandat u Domu naroda
Miličević i Vuković vratili se sa hodočašća za malu Magdalenu Miličević i Vuković vratili se sa hodočašća za malu Magdalenu
Najčitanije
  • Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
    17h 50m
    10
  • Pisma čitalaca: Labud gladan, kućica mu mala, gađaju ga kamenjem
    19h 8m
    19
  • Suvozač teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnoj Ilidži
    20h 15m
    0
  • Čiji je naš Andrić
    22h 2m
    1
  • Sutra glavni pretres protiv Amira Kujovića
    17h 3m
    6