Za porodice Bratić i Ilić prikupljeno 3.060 KM

13.09.2022. 13:39
0
IZVOR: katera.news

Sportsko-humanitarna manifestacija „Trojka iz bloka“ održana je sinoć na Palama, na igralištu u novom parku pored Osnovne škole „Pale“.

Takmičenje u brzom šutiranju trojki već tradicionalno organizuju Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, a sve u cilju prikupljanja materijalnih sredstava za pomoć socijalno ugroženim kategorijama stanovništva.

- Prethodnih godina, `Trojka iz bloka` organizovana je ispred Hrama Sabora Svetog arhangela Gavrila na Studentskom trgu u Palama, međutim, ove godine došlo je do promjene lokacije, zbog toga što želimo da popularizujemo sportska igrališta širom naše opštine - saopštili su ranije organizatori.

Paljani su i ove godine pokazali humanost i prikupili 3.060 KM, a sav novac će biti doniran porodicama Vuksić i Ilić iz Bratunca.

Prva „Trojka iz bloka“ u Republici Srpskoj organizovana je baš u Palama 2015. godine, a, nakon nekoliko godina pauze, obnovljena je 2020. i održana ponovo 2021. godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    11h 22m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    11h 28m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    11h 26m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    1h 4m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    10h 17m
    0