Za stan u Banjaluci pristiglo 816.175 koverata

11.09.2019. 14:08
0
IZVOR: Srpska info

Za nagradnu igru Vlade Republike Srpske „Deset računa izbroji i stan osvoji“, do sada je stiglo 816.175 koverata.

– Za učešće u nagradnoj igri možete koristiti samo fiskalne račune i „slipove“ za realizovanu kupovinu u RS, odnosno samo transakcije koje su obavljene i nisu ni na koji način poništene, niti je primljena bilo kakva refundacija ili povraćaj sredstava za transakciju. Potvrde o izvršenoj isplati sa bankomata i potvrde o refundaciji smatraju se nevažećim „slipovima“. „Slipovi“ u koverti ne moraju glasiti na lice koje je na koverti naznačeno kao pošiljalac, niti fiskalni računi moraju pripadati pošiljaocu – stoji na Fejsbuk stranici „10 računa izbroji“.

U prvom izvlačenju stana u Banjaluci, 22. septembra, učestvuje oni čije su koverte predate na šalterima pošta ili ubačene u poštanske sandučiće do posljednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja.

– Prilikom pakovanja i adresiranja vaših koverata, vodite računa da na poleđi koverte upišete vaše lične podatke i obavezno kontakt telefon, kako bismo vas mogli dobiti, ukoliko vaša koverta bude izvučena i vi tog trenutka postanete vlasnik stana – savjetuju organizatori nagradne igre.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Najveća razlika u računima iz januara 2022. i januara 2023. kod Dušana iz Istočne Ilidže Najveća razlika u računima iz januara 2022. i januara 2023. kod Dušana iz Istočne Ilidže
Izvučeni dobitnici m:tel-ove nagradne igre Izvučeni dobitnici m:tel-ove nagradne igre
Katerina velika nagradna igra se sutra završava Katerina velika nagradna igra se sutra završava
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    11h 48m
    4
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    20h 40m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    14h 31m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    18h 16m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    9h 23m
    4