Zatražen pritvor zbog pokušaja ubistva u Istočnom Novom Sarajevu

07.12.2022. 13:50
0
IZVOR: srna.rs

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu podnijelo je Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu prijedlog za određivanje pritvora muškarcu čiji su inicijali M.B. zbog sumnje da je u ugostiteljskom objektu iz pištolja ranio muškarca G.Nj.

On je osumnjičen da je u subotu, 3. decembra, u ugostiteljskom objektu "Rakija bar" na području opštine Istočno Novo Sarajevo pucao u namjeri da ubije G.Nj, te ispalio sedam metaka u njegovom pravcu.

Neki od hitaca su pogodili jaknu koja se nalazila na stolici na kojoj je sjedio G.Nj, dok su ga drugi meci pogodili u nogu i zadobio je dvije prostrelne rane.

Osumnjičeni je prije pucnjave izašao iz ugostiteljskog objekta "Rakija bar", taksijem otišao do kuće, uzeo pištolj i vratio se do ugostiteljskog objekta.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, uticaja na svjedoke, te zbog bojazni da bi mogao uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze važne za krivični postupak, kao i da bi mogao ponoviti krivično djelo.

On se tereti za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Optužnica zbog nasilja nad suprugom i nanošenja teških povreda djetetu u Istočnoj Ilidži Optužnica zbog nasilja nad suprugom i nanošenja teških povreda djetetu u Istočnoj Ilidži
Pokušan atentat na Vladimira Putina (VIDEO) Pokušan atentat na Vladimira Putina (VIDEO)
Jednomjesečni pritvor licu osumnjičenom za pokušaj ubistva na Sokocu Jednomjesečni pritvor licu osumnjičenom za pokušaj ubistva na Sokocu
Najčitanije
 • Zapalio se muškarac, povrijeđen i policajac koji je pokušao da ga zaustavi
  13h 49m
  0
 • Žepa – bolna, nezacijeljena rana (VIDEO)
  12h 8m
  5
 • Pacijent helikopterom transportovan za Beograd
  14h 13m
  0
 • Ilija Rabota iz Pala proglašen za najboljeg guslara Republike Srpske
  15h 39m
  0
 • Počelo raspoređivanje specijalaca na Kosovu i Metohiji
  7h 12m
  0