Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања дроге

16.09.2021. 10:08
0
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге, 15. 9. 2021. године, у Дабробосанској улици у Источној Илиџи извршили су претрес лица иницијала А.С. из Источне Илиџе, којом приликом су код истог пронашли и одузели три пакетића са садржајем бијеле прашкасте материје која асоцира на опојну дрогу спид.

На основу наредбе Основног суда у Сокоцу, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево полицијски службеници извршили су претрес стана у Источној Илиџи, који користи наведени и том приликом пронашли и одузели 16 пакетића са садржајем суве зељасте материје која асоцира на опојну дрогу марихуана и један пакетић са садржајем бијеле прашкасте материје која асоцира на опојну дрогу спид.

Лице А.С. лишено је слободе и у току је документовање предмета, након чега ће тужилаштву против истог бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Недозвољена производња и промет опојних дрога“.

Коментари 0
Повезане вијести
Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    20h 42m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    18h 44m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    17h 37m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    17h 42m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    16h 45m
    1