Лице за којим је расписана потрага ухапшено у Источном Сарајеву

03.05.2022. 13:23
2
ИЗВОР: katera.news

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево, 2. 5. 2022. године око 21.15 часова, на подручју Источног Сарајева лишили су слободе лице иницијала Е.К. из Кључа. За поменутим лицем расписана је потрага Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона и Тужилаштва Херцеговачко-неретванске жупаније.

Полицијски службеници дошли су да оперативних сазнања да се лице налази на подручју Источног Сарајева, те да посједује оружје и опојну дрогу, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Након лишења слободе, на основу наредбе Основног суда у Сокоцу извршен је претрес стана, који је користио неведени, у Улици Прве сарајевске бригаде. Око 22.00 часа лице је предато  полицијским службеницима ПУ Мостар на даље поступање.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Oštećena osoba 09.05.2022. 06:41
    https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/500605/u-mostaru-uhapsen-prevarant-edis-kozenjic
    Evo koje godine je on bio ''uhapšen''. Prenoćio u zatvoru , pa pušten. I opet će tako . BEZAKONJE OVDJE VLADA! MANIPULATORI I LOPOVI.
  • Generic placeholder image
    Edis Koženjić 09.05.2022. 06:35
    Zašto nestavite puno ime i prezime jednog lopovčine i manipulatora. Samo ga uhapse , i onda sutra dan ga puste. Nema u ovoj državi NAŽALOST zakona.
Повезане вијести
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    14h 10m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    16h 29m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    16h 56m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    19h 36m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    12h 17m
    0