Љето на Јахорини уз м:тел и такмичења пуна адреналина и добре забаве

01.07.2024. 18:18
0
ИЗВОР: katera.news

Уколико волите да љетне дане проводите на планини, вријеме је да хлад пронађете на Јахорини на којој је ФЕЈС фестивалом који је трајао од 28. до 30. јуна, отворена љетна туристичка сезона, а посјетиоци су том приликом могли да уживају у бесплатним садржајима и бројним новитетима које пружа ова олимпијска љепотица.

На манифестацији је било садржаја за све укусе и узрасте. Посјетиоци су уживали у шетњи, забавним активностима у Family зони и м:тел кутку, локалној гастрономској понуди и дегустацијама јела и пића, музичким концертима, бесплатној панорамској вожњи гондолом, те такмичењу у савладавању полигона.

И сљедеће седмице биће интересантно на Јахорини, када се одржава Термаг бике маратон. Ријеч је о брдско-бициклистичкој вожњи на којој могу наступити и рекреативци и такмичари. И на овој манифестацији моћи ћете са најмлађима да уживате у м:тел кутку гдје вас очекују различити забавни садржаји за цијелу породицу.

Компанија м:тел у оквиру разноврсних друштвено одговорних акција, између осталог је усмјерена према породици, али и према људима који желе активан одмор у природи те индивидуалним такмичарима. Управо зато, овакве манифестације на Јахорини компанија м:тел прати уз пријатељску подршку.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Љепота савршених портрета - Honor 200 Љепота савршених портрета - Honor 200
Панел-дискусије „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на интернету“ сада доступне у м:тел ИПТВ видеотеци Панел-дискусије „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на интернету“ сада доступне у м:тел ИП...
Започните љето с iPhone уређејем по супер цијени Започните љето с iPhone уређејем по супер цијени
Најчитаније
  • Дизел и бензин поскупљују, eво за колико
    23h 48m
    0
  • Оптужено 15 физичких и шест правних лица због трговине дипломама
    18h 40m
    4
  • Бура одувала двоје туриста са плаже на околно острво
    13h 5m
    0
  • TECHNO MIN запошљава: Продавач IT опреме
    19h 12m
    1
  • Теодора Чанчар најмлађа беба у Фочи
    21h 21m
    0