Љиљана Витковић Симанић даровала Основној школи „Свети Сава“ у Трнову преко двије стотине књига

21.07.2023. 13:22
1
ИЗВОР: katera.news

Љиљана Витковић Симанић, бивша ученица Основне школе „Свети Сава“ у Трнову, јуче јепосјетила своју основну школу и библиотеци даровала преко двије стотине књига.

- Ова вриједна жена, мајка четворо дјеце, са одушевљењем се присјетила лијепих школских дана проведених у нашој школи. Сјетно је напоменула како је у то вријеме било много више ђака, те изразила наду да ће се та времена вратити – поручили су из Основне школе „Свети Сава“.

Слика

Фото: Фејсбук/ Основна школа „Свети Сава“

Подсјетили су да је, прије неколико година, ова школа обновљена уз помоћ Владе Републике Српске и Владе Републике Србије.

- Као знак захвалности, донесена је одлука да се постави табла која ће остати вјечити свједок тога. Данас је табла и постављена, као поклон наше драге Љиље – поручили су из ове школе, те додали да је Витковић Симанић и храму Свети Георгије поклонила истоимену икону.

Слика

Фото: Фејсбук/ Основна школа „Свети Сава“

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Mladen 21.07.2023. 20:00
  Divno, hvala vam.
  Daj Boze da se svi mi ugledamo na vas , da pomazemo skole, darijemo crkve, pomazemo onima kome pomoc treba, da sacuvamo nasu djecu od ovog zla danasnjice i da imaju primjere u nama starijima.
Повезане вијести
Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини? Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Ученици ОШ „Свети Сава“ обиљежили 170 година од рођења Михајла Пупина Ученици ОШ „Свети Сава“ обиљежили 170 година од рођења Михајла Пупина
Најчитаније
 • Слана бајадера
  16h 52m
  0
 • Злочин у Варварину
  16h 27m
  1
 • Око 15 пацијената обољелих од мултипле склерозе Сарајевско-романијске регије на терапији
  9h 29m
  1
 • Муфтија Јусуфспахић се расплакао у програму уживо: Србија и српски народ нису геноцидни
  8h 22m
  6
 • Бојан Гуњак и Драгослав Пантић крећу на хуманитарни поход за Магдалену и Хелену
  9h 43m
  0