Лучић кандидат за градоначелника, Вуковић кандидат за начелника Пала

17.08.2020. 13:41
2
ИЗВОР: Катера

Српска демократска странка и Партија демократског прогреса у граду Источно Сарајево и шест његових општина понудиће заједничке кандидате за градоначелника и шест заједничких начелничких кандидата.

Заједнички кандидат за градоначелника биће Мирослав Лучић из СДС-а, док ће кандидат за начелника Пала бити Ненад Вуковић из ПДП-а, речено је данас на прес конференцији која је одржана у Палама.

Слика

Предсједник СДС Мирко Шаровић каже да је Источно Сарајево веома важна средина за СДС, као и да су одбори СДС-а у овом граду међу најјачим у Републици Српској.

- СДС очекује велики успјех на предстојећим изборима. У Источном Сарајеву је предност добио коалициони споразум СДС-а и ПДП-а и у све и једној општини пружамо једни другима искрену подршку. Са нама су данас кандидати из свих шест градских општина и Града Источног Сарајева и очекујемо добре резултате – казао је Шаровић на прес конференцији.

Слика

Шаровић ја нагласио да СДС у доброј атмосфери дочекује локалне изборе.

- Развијаћемо побједничку атмосферу и водити позитивну кампању, а приоритет ће бити развој локалних заједница и враћање ресурса локалним заједницама – истакао је Шаровић.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић казао је да је представљање кандидата у Источном Сарајеву једна велика симболика јер је договор постигнут у мјесту гдје је настала Република Српска.

- И овај пут идемо заједно и желимо да покажемо храброст, одлучост и озбиљност за сваку општину, а посебно за Источно Сарајево. Снажно ћемо подржати све заједничке кандидате у свим општинама Источног Сарајева и градоначелника. Сигуран сам у побједу заједничкх кандидата – казао је Бореновић.

Слика

Бореновић је казао да управо СДС и ПДП у Источном Сарајеву показују колико је важно заједништво ове двије партије за грађане Источног Сарајева.

- Идемо у једну велику политичку утакмицу и свим срцем стајемо иза ових људи које данас  промовишемо као кандидате – нагласио је Бореновић.

Мирослав Лучић, кандидат за градоначелника Источног Сарајева захвалио се Градском одбору СДС и предсједнику Шаровићу на кандидатури те Партији демократског прогреса на искреној подршци.

- Захваљујем се нашим коалиционим партнерима и сигуран сам да ће коалиција СДС-а и ПДП-а извојевати побједу на предстојећим изборима. Наставићемо визију коју су прваци СДС-а још прије 30 година осмислили, а то је идеја Српског Сарајева. Очекујем фер кампању и увјерен сам у побједу за градоначелника и начелнике општина – казао је Лучић.

Ненад Вуковић, заједнички кандидат за начелника Пала рекао је да ће Пале на предстојећим изборима имати велику улогу јер ће воља грађана Пала бити пресудна и у трци за градоначелнка Источног Сарајева.

- Пале су највећа општина у граду и главна утакмица ће се водити у Палама, Захваљујем се ПДП-у на кандидатури као и СДС-у на подршци и вријеме је да дугогодишњу добру сарадњу крунишемо новом великом побједом – закључио је Вуковић.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Row skiiiid 18.08.2020. 12:14
    pa sta je sa ovim narodom?? Potpisa im dodo i ovaj nas 15 miliona, nijedan srbin borac da se glasne!?!? Jadni smo mi..Fuj, selim se. Kakve sam srece kad odemo svi-ovi ce se poubijati medjusobno.
  • Generic placeholder image
    Skid Row 17.08.2020. 15:37
    Usput, SNSD sekta svakako gaji kriminalce, pa od njih niko nista i ne ocekuje...
Повезане вијести
Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44 Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 6m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 39m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    20h 13m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    1h 11m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 19m
    0