Немања Мајдов један од најбољих спортиста Београда

15.02.2021. 14:19
0
ИЗВОР: Танјуг

Џудиста Немања Мајдов, стрелкиња Андреа Арсовић, џудисткиња Андреа Стојадинов и кошаркаш у колицима Жељко Ћирковић, најбољи су спортисти Београда за 2020. годину у традиционалном избору Спортског савеза Београда (С САБ).

Због епидемиолошке ситуације није организована свечаност у Скупштини града, а награде лауреатима уручио је предсједник С САБ-а Драган Томашевић.

Спортском савезу Гроцке додијељена је плакета за најбољи територијални савез, Рвачки савез Београда проглашен је за најбољи градски грански савез, а Спортско друштво Раднички за најбољу спортски организацију у 2020. години.

Награда за животно дјело припала је Данету Корици, спортски стручњак године је Љубиша Мајдов, спортски функционер Иван Ђорђевић, а спортски новинар Дражен Остојић (Српски Телеграф).

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    15h 1m
    5
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    23h 53m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    17h 44m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    12h 36m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    21h 29m
    0