Немања Мајдов један од најбољих спортиста Београда

15.02.2021. 14:19
0
ИЗВОР: Танјуг

Џудиста Немања Мајдов, стрелкиња Андреа Арсовић, џудисткиња Андреа Стојадинов и кошаркаш у колицима Жељко Ћирковић, најбољи су спортисти Београда за 2020. годину у традиционалном избору Спортског савеза Београда (С САБ).

Због епидемиолошке ситуације није организована свечаност у Скупштини града, а награде лауреатима уручио је предсједник С САБ-а Драган Томашевић.

Спортском савезу Гроцке додијељена је плакета за најбољи територијални савез, Рвачки савез Београда проглашен је за најбољи градски грански савез, а Спортско друштво Раднички за најбољу спортски организацију у 2020. години.

Награда за животно дјело припала је Данету Корици, спортски стручњак године је Љубиша Мајдов, спортски функционер Иван Ђорђевић, а спортски новинар Дражен Остојић (Српски Телеграф).

Коментари 0
Повезане вијести
Припремно рочиште за поступак против родитеља дјечака који је починио масовно убиство у Београду Припремно рочиште за поступак против родитеља дјечака који је починио масовно убиство у Бе...
Александар Шапић поднио оставку Александар Шапић поднио оставку
Пут којим иду најхрабрији: Од Јасеновца до Београда веслали 10 дана Пут којим иду најхрабрији: Од Јасеновца до Београда веслали 10 дана
Најчитаније
 • Хавана - торта над тортама
  8h 9m
  1
 • Горио аутомобил у Источној Илиџи
  8h 44m
  0
 • Ухапшени приликом примопредаје четири килограма кокаина
  19h 45m
  0
 • Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
  2h 36m
  0
 • Александри Илић потребна помоћ да оде на бањско лијечење
  20h 52m
  0