Мајдов: Волим Српску јер она воли и поштује своје спортисте

14.10.2019. 18:45
1
ИЗВОР: Srna

Најбољи српски џудиста Немања Мајдов у споту који ће се приказивати у склопу кампање "Волим Српску" истакао је да воли Српску јер она воли и поштује своје спортисте.

-Република Српска је моја отаџбина, са њом сам растао и из ње сам постао шампион свијета-, рекао је Мајдов у споту који је данас приказан на промоцији кампање Министарства породице, омладине и спорта у Административном центру Владе Републике Српске.

Атлетичарка Александра Видовић рекла је у споту да воли Републику Српску јер је љубав нешто што се не може купити.

-Шта има светије и љепше него искрено вољети своју отаџбину. Трудићу се да својим знањем и искуством допринесем што бољем развоју младих у Републици Српској-, додала је Видовићева.

Награђена волонтерка Ена Хаџић рекла је да воли Српску јер јој је пружила могућност да кроз рад са изврсним младим људима у омладинском сектору и волонтирањем изгради себе и научи које су праве људске вриједности.

Награђени волонтер Жарко Јовић рекао је да воли Српску јер је неодвојиви дио њега, његове срећне прошлости, садашњости и сигуран је, још срећније будућности.

-Волим је јер ме научила вриједностима за које сам сигуран да не бих научио нигдје на свијету-, додао је Јовић.

На представљању је изведен и пригодан културно-умјетнички програм.

Емитовани су спотови из кампање у којима су најбољи српски џудиста Немања Мајдов и атлетичарка Александра Видовић, те награђени волонтери Ена Хаџић и Жарко Јовић говорили зашто они воле Српску и шта ће урадити да младима буде боље у њој.

Представљању су присуствовали и министри за европске интеграције и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић, управе и локалне самоуправе Лејла Решић, министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Срђан Рајчевић, саобраћаја и веза Неђо Трнинић, те предсједавајућа Вијећа народа Републике Српске и бивши министар породице, омладине и спорта Нада Тешановић.

Циљ кампање "Волим Српску" јесте промоција успјешних, младих људи, спортиста и волонтера који су у Републици Српској остварили успјех и у њој виде своју будућност, истакла је министар породице, омладине и спорта Соња Давидовић.

-То су најбољи међу нама и данас желимо да им одамо признање за то-, рекла је Давидовићева новинарима прије представљања кампање "Волим Српску".

Она је навела да ће током кампање у спотовима бити приказано да Српска има талентоване младе који постижу изузетне резултате у науци, спорту, умјетности, култури и хуманитарном раду, а поједини су активни и на више поља.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Анонимно 15.10.2019. 09:54
    Ne mijesaj sport i politiku sine.
Повезане вијести
У Источном Новом Сарајеву подијељен промотивни материјал у оквиру кампање „Поштуј живот, не оружје“ (ФОТО) У Источном Новом Сарајеву подијељен промотивни материјал у оквиру кампање „Поштуј живот, н...
Ново велико признање за Немању Мајдова Ново велико признање за Немању Мајдова
У Источном Сарајеву сутра почиње кампања "Читајмо заједно" У Источном Сарајеву сутра почиње кампања "Читајмо заједно"
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 48m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 3m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 54m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 21m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 13m
    0