Мајдов заустављен у полуфиналу

23.10.2022. 14:58
0
ИЗВОР: sportdc.net

Џудиста из Источног Сарајева, Немања Мајдов, поражен је од Грузина Беке Гвинијашвилија у полуфиналу Гренд слема у Абу Дабију.

Исцрупљујућа је то била борба, трајала је чак три и по минуте још у продужетку, а на крају је Немања зарадио трећи схидо и тиме је изгубио меч од сјајног Грузина.

Прије тога, Немања је савладао Ксан Ћија ипоном, затим Нијемца Мартина Матијаса вазаријем и Таџикистанца Џакхонгира Маџидова ипоном.

У борби за бронзу у финалном блоку који почиње у 15 сати по нашем времену Немања Мајдов ће радити против Дидара Камзе из Казахстана. Он је савладао Италијана Николаса Мунгаија, те Арама Григоријана који наступа под заставом УАЕ, да би у четвртфиналу поражен од Јеспера Сминка из Низоземске. У репесажу је ишао на Таџикистанца Комонсрока Устопиријона, којег је савладао и стигао у борбу за бронзу. 

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Мајдов заустављен у репесажу Гренд слема у Тел Авиву Мајдов заустављен у репесажу Гренд слема у Тел Авиву
Ђоковић у полуфиналу Аустралијан опена Ђоковић у полуфиналу Аустралијан опена
Екипе „Caffe Izlog-Skya“ и „Општине Трново“ у финалу Божићног турнира у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Екипе „Caffe Izlog-Skya“ и „Општине Трново“ у финалу Божићног турнира у Источном Новом Сар...
Најчитаније
 • Почела исплата годишњег борачког додатка
  10h 27m
  3
 • Дан кад је Војска СР Југославије оборила "невидљивог" (ВИДЕО)
  11h 55m
  0
 • Положен камен темељац за изградњу зграде Полицијске управе Источно Сарајево
  9h 22m
  5
 • Бесмртни херој – Потпуковник Живота Ђурић
  12h 55m
  0
 • Милан Савић предсједник Студентског парламента
  6h 40m
  4