Мајка и кћерка осумњичене да су крале козметику

17.02.2022. 15:56
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Џ.А. (65) и Е.Х. (28) мајка и кћерка из Сарајева, осумњичене су да су из двије пословнице DM-а у Градишци украле козметику, парфеме и накит у вриједности укупно 1330 КМ.

Њих су идентификовали и ухапсили службеници Полицијске управе Градишка у сарадњи са полицијским службеницима Кантона Сарајево IV Полицијске управе Нови Град, и терете их за два кривична дјела крађа.

Полицијској станици Градишка, 20. јануара око 13 часова, пријављено је да је од 24. 12. 2021. године до момента пријаве из маркета у улици 16. Крајишке бригаде у Градишци украдено више парфема, накита и декоративне козметике, чиме је причињена материјална штета у износу од око 880 КМ.

Такође, Полицијској станици Градишка, 21. јануара око 7.10 часова, пријављно је да је од 27. 12. 2021. године до момента пријаве из маркета у улици Драгоје Лукић, град Градишка, украдено више комада парфема и декоративне козметике, чиме је причињена материјална штета у износу од око 450 КМ.

- Радећи на расвјетљавању наведених кривичних дјела, полицијски службеници ПУ Градишка су оперативним радом на терену дошли до сазнања да су лица Џ.А. и Е.Х. извршиоци наведених кривичних дјела, те су у сарадњи са полицијским службеницима Кантона Сарајево, IV Полицијске управе Нови Град на подручју Кантона Сарајево, лишене слободе - наводе из ПУ Градишка.

Додају да је на основу наредбе Основног суда у Градишци, извршен претрес станова на подручју Кантона Сарајево које користе осумњичене, а пронађени су и одузети предмети  који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се осумњичене испитају на наведене околности, те да се по комплетирању и документовању предмета достави извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Коментари 0
Повезане вијести
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај
Осуђен полицајац који је украо 80.000 КМ Осуђен полицајац који је украо 80.000 КМ
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    4h 48m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    13h 40m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    7h 31m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    11h 16m
    0
  • Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
    9h 17m
    0