Малољетници са чакијама долазе на дјечје игралиште

17.08.2019. 15:56
0
ИЗВОР: Српска инфо

Забринути родитељи чији се малишани свакодневно играју на дјечијем игралишту у тузланском насељу Сјењак, упозоравају надлежне на девијантно понашање старијих малољетника, који на тај локалитет долазе и са чакијама.

 – Недавно смо имали случај да је један од родитеља позвао полицију и том приликом је код једног старијег малољетника пронађена чакија. Полиција је позвана, јер старији малољетници пред очима малишана конзумирају алкохол и цигарете – кажу огорчени родитељи.

Недавно је игралиште обновљено захваљујући донацијама и ангажману Фондације тузланске заједнице. Ипак, инвентар је врло брзо поломљен, а дјечје справе су уништене.

– Нека пошаљу инспекторе у цивилу како би се увјерили у тачност наших тврдњи. Постоји група дјечака и дјевојчица од 16 или 17 година који између себе прикупљају новац за цигарете или пиво. Без проблема оду у трговину и то купују – тврде саговорници.

Због свега што свакодневно виђају, позивају полицију и инспекцију на хитну реакцију како ствари у потпуности не би измакле контроли.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Два малољетника ухапшена због десничарског тероризма Два малољетника ухапшена због десничарског тероризма
Зубић: Два малољетника на издржавању затворске казне у КПЗ „Кула“ у Источном Сарајеву Зубић: Два малољетника на издржавању затворске казне у КПЗ „Кула“ у Источном Сарајеву
Бјеже од куће због револта и љубави Бјеже од куће због револта и љубави
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 15m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    6h 13m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    14h 39m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    12h 54m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    14h 33m
    0