Манифестација "Трагом Светосавља" у Источном Новом Сарајеву од 25. до 27. јануара

19.01.2022. 13:05
0
ИЗВОР: Катера

У организацији Културног центра Источно Ново Сарајево и Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији у периоду до 25. до 27. јануара биће одржана манифестација "Трагом Светосавља".

Првог дана одржавања манифестације, у уторак 25. јануара 2022. године у 19.00 часова биће одржан хуманитарни концерт "Светосавско Косово и Метохија и Република Српска", на којем ће наступити Грађанска аматерска група "Каменички бисери" из Косовске Митровице.

Другог дана, у сриједу 26. јануара 2022. године у 19.00 часова биће одржана Светосавска академија на којој ће учествовати Грађанска аматерска група "Каменички бисери", ученици ОШ "Свети Сава" из Источног Новог Сарајева, Гусларско друштво "Старина Новак" и КУД "Славија" из Источног Новог Сарајева.

Трећег дана, 27. јануара, на празник Светог Саве биће одржана позоришна представа "Женско срце у шињелу", у којој играју Нина Граховац, Јована Петронијевић и Весна Паштровић.

Комплетан програм биће одржан у сали Културног центра Источно Ново Сарајево.

Улаз за публику је бесплатан.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    15h 43m
    10
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    22h 24m
    13
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    2h 47m
    1
  • Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
    14h 31m
    0
  • На аеродрому откривена врећа са змијама у панталонама путника
    12h 58m
    0