Маузерови ветерани против концерта Јелене Карлеуше у Бијељини

08.08.2019. 19:08
0
ИЗВОР: Катера

Јелена Карлеуша вечерас ће у Бијељини одржати концерт, али постоје они који се буне због тога и поручују јој да је непожељна.

Наиме, чим се прочуло да ће Карлеуша гостовати у Бијељини, удружење ветерана Гарда пантери захтева да се спречи њен концерт јер је више пута "подржавала муслиманску страну". Такође, ово удружење има примједбу и због тога што је Карлеуша "оличење неморала".

- Тражимо да се концерт Јелене Карлеуше откаже, то је увреда за све нас часне борце, ствараоце Републике Српске, имајући у виду антисрпске ставове ЈК, која је небројено пута увриједила српске жртве и РС, а истовремено подржавала муслиманску страну. Ми смо добили значајну подршку удружења, појединаца, великог броја грађана и нећемо одустати док концерт не одгодимо - стоји у саопштењу Гарде пантера, а затим су се осврнули на саму пјевачицу и њену каријеру:

- Јелена Карлеуша је оличење неморала, кича и самим тим њен концерт није ни по једном основу друштвено користан - наводе у удружењу.

Слика

На њиховој Фејсбук страници, низали су се коментари да фолкерка није добродошла, а било је и оних који су поставили услов.

Пjевачица се огласила на Инстаграму:

- Као велика славна Српкиња, овоземаљка и ванземаљка без верског обележја, могу само да поручим мом народу и мојим фановима да се видимо на концерту! Јер добре људе истина не вређа и Србин на Србина не сме никада више да иде. Стоп мржњи, је*али вас криминалци који вас плаћају - написала је Карлеуша.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Седмогодишња Милица Максимовић, талентована глумица (ВИДЕО) Седмогодишња Милица Максимовић, талентована глумица (ВИДЕО)
Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине Мотоциклиста тешко повријеђен у удесу код Бијељине
Повријеђени пјешак и мотоциклиста у Бијељини Повријеђени пјешак и мотоциклиста у Бијељини
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    19h 19m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    20h 52m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    17h 18m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    19h 31m
    0
  • Партизан мијења име!
    10h 0m
    3