McDonald's престаје с радом у Босни и Херцеговини

30.12.2022. 13:44
1
ИЗВОР: klix.ba

Свјетски ланац брзе хране McDonald's вечерас ће престати с радом у Босни и Херцеговини и до даљњег затворити своје ресторане у Сарајеву и Мостару, потврђено је за Klix.ba.

McDonald's је имао своја три ресторана у Сарајеву (Титова улица, Неџарићи и Шип) те два у Мостару (ТЦ Мепас и М-17). Они ће до вечерас бити отворени за купце, а већ сутра неће отварати врата.

Ова вијест сигурно ће растужити бројне љубитеље брзе хране која се спрема у McDonald's кухињи. Ипак, остаје нада да ће проблеми с лиценцом бити ријешени и да ће се пословање наставити.

Интересантно је да је McDonald's средином овог мјесеца реновирао ресторан у сарајевском насељу Неџарићи, са потпуно новим концептом и дизајном.

Подсјетимо да је први ресторан McDonald'sa у Сарајеву отворен 20. јула 2011. године, а први хамбургер у овом ресторану је званично појео бивши градоначелник Алија Бехмен чиме је БиХ тада постала 118. земља у великом прехрамбеном ланцу који запошљава милионе људи.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Deki 30.12.2022. 15:46
    Još da ode i Koka-Kola pa da se omladina počne zdravo hraniti
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    4h 26m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    22h 9m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    16h 26m
    5
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    23h 24m
    0
  • Рели однио седам живота, погинула и дјевојчица
    18h 0m
    0