Медвјед гањао мушкарца улицама руског града (ВИДЕО)

18.03.2021. 10:38
0
ИЗВОР: Srpska.info

На улицама сибрског града Нижњевартовск забиљежена је несвакидашња сцена.

У Нижњевартовску је снимљен видео на којем се види како медвјед гања мушкарца који покушава побјећи. Инцидент се догодио у сриједу ујутро док је неименовани мушкарац разговарао на телефон. Медвјед га је напао, а мушкарац је почео трчати како би побјегао.

Успио је прећи улицу, а када је медвјед кренуо за њим, ударио га је аутобус. Срећом, животиња није теже повријеђена. Успаван је те му је указана ветеринарска помоћ, преноси Klix.

УНижњевартовску је снимљен видео на којем се види како медвјед гања мушкарца који покушава побјећи. Инцидент се догодио у сриједу ујутро док је неименовани мушкарац разговарао на телефон. Медвјед га је напао, а мушкарац је почео трчати како би побјегао.

Успио је прећи улицу, а када је медвјед кренуо за њим, ударио га је аутобус. Срећом, животиња није теже повријеђена. Успаван је те му је указана ветеринарска помоћ, преноси Klix.

Полиција је истрагом утврдила да је медвјед побјегао из кавеза у оквиру једног хотела у којем је пронађен још један медвјед.

Коментари 0
Повезане вијести
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару Средњошколци из Источног Сарајева на Сверуском патриотском форуму у Краснодару
Бивши амерички обавјештајац: НАТО никада неће послати војску у Украјину - то је пут у моменталну смрт Бивши амерички обавјештајац: НАТО никада неће послати војску у Украјину - то је пут у мом...
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 18m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    20h 32m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    18h 39m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    17h 27m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    3h 54m
    0