Меморијални турнир у малом фудбалу „Михаило Дробњак“ у сриједу у Палама

14.10.2024. 14:48
0
ИЗВОР: katera.news

Меморијални турнир у малом фудбалу „Михаило Дробњак“, у знак сјећања на прерано преминулог Михаила Дробњака, одржаће се у сриједу у Палама.

Турнир у СПЦ „Пеки“ ће окупити екипе студената из свих организационих јединица Универзитета у Источном Сарајеву.

Организатори турнира су Унија студената Републике Српске, Студентски парламент Универзитета у Источном Сарајеву и Савез студената Факултета физичког васпитања и спорта.

- Иницијативом одржавања овог турнира, којим његују успомену на свог пријатеља и колегу, овдашњи студенти потврђују не само да нису заборавили име Михаила Дробњака, већ напротив, да им сјећање на њега и бројне активности у којима је учествовао, представљају додатни подстрек и мотивацију за даљи рад – поручили су организатори.

Михаило Дробњак је преминуо 8.9.2023. године, а обављао је функцију предсједника Савеза студената Факултета физичког васпитања и спорта.

- Био је дугогодишњи члан Студентског парламента Универзитета у Источном Сарајеву, члан Сената Универзитета у Источном Сарајеву, те изразито активна личност у бројним дешавањима и активностима Студентског парламента и Уније студената. Од првих студентских дана, био је учесник и организатор бројних спортских такмичења на Универзитетским спортским играма, у својој локалној заједници и другим мјестима. Посебно се истицала његова хуманост али и бројне организационе способности, које је из дана у дан ширио и преносио на све оне који су заједно са њим градили бољи студентски живот. Стављајући по страни све функције које је обављао у студентским органима, Михаило ће остати упамћен најприје као добар човјек, пожртвован и искрен пријатељ, чисте душе и великог срца – подсјетили су организатори.

Коментари 0
Повезане вијести
Ватрогасци из Ватрогасне јединице Пале у посјети малишанима из вртића „Буба Мара“ (ФОТО) Ватрогасци из Ватрогасне јединице Пале у посјети малишанима из вртића „Буба Мара“ (ФОТО)
Пронађен засад марихуане у Палама (ФОТО) Пронађен засад марихуане у Палама (ФОТО)
Роде су биле први гости у кафићу у Палама Роде су биле први гости у кафићу у Палама
Најчитаније
  • Црква Успења Пресвете Богородице на Палама (ФОТО)
    9h 58m
    0
  • У уторак сахрана свих жртава катастрофалних поплава у Доњој Јабланици и селу Злате
    21h 17m
    0
  • Дијете пало са четвртог спрата зграде
    22h 29m
    0
  • Раденко Ивановић стекао звање доктора медицинских наука
    5h 35m
    8
  • На данашњи дан 1784. хиротонисан Свети Петар Цетињски
    22h 43m
    0