„Меридијанов“ тим у Дому за стара лица у Источном Сарајеву

08.07.2020. 12:05
0
ИЗВОР: Nezavisne

Компанија „Меридијан, Дому за старија лица у Источном Сарајеву, допремила је пакете заштитне опреме са маскама и рукавицама и на тај начин наставила реализацију својих волонтерских активности, започетих у марту.

Како медији подсјећају, већ првих дана пандемије, тимови ове компаније посјетили су бројне градове и општине у БиХ, како би донацијама помогли онима којима је помоћ била најпотребнија.

Обишли су, између осталих, Тузлу, Сарајево, Добој, Бањалуку, Градишку и Приједор, а осим у БиХ, волонтерски тим дјеловао је и у Србији и Црној Гори. Ови млади људи су тако постали синоним за донације широм Балкана - у том смјеру, кажу, и настављају.

У Дому за старија лица кажу да донација стиже у правом тренутку, јер опрему користе свакодневно.

- Заиста се захваљујемо компанији „Меридијан, чији су нас представници посјетили и уручили донацију - навели су из ове установе, додајући да тренутно имају 140 корисника.

С обзиром на то да ће борба са пандемијом очигледно потрајати, „Меридијанће још одлучније наставити са подршком и помоћи онима којима је она најпотребнија, јер сваки пословни успјех је у другом плану уколико компаније не реагују у правом тренутку.

Коментари 0
Повезане вијести
У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву
Милан треба нашу помоћ – позови 17047 Милан треба нашу помоћ – позови 17047
Преминула Вера Гргић Преминула Вера Гргић
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    13h 56m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    13h 27m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    13h 50m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    9h 43m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    5h 38m
    2