М:го апликација за м:тел услуге на длану

22.10.2020. 15:33
0
ИЗВОР: Катера

У свакодневним активностима неке ствари могу бити брже и једноставније. За своје кориснике м:тел је креирао m:go aplikaciju како би на једном мјесту имали једноставан приступ информацијама и м:тел услугама.

У само два додира активирајте тарифне опције по жељи, платите паркинг, претражите телефонски именик и откријте ексклузивне понуде за ваш м:тел број. Са м:го апликацијом ваш паметни телефон ће бити још кориснији.

Апликација вам нуди да у сваком тренутку имате брзи увид у стање рачуна свог м:тел мобилног броја телефона.

Користећи апликацију, на једноставан начин докупите мобилни интернет и продужите забаву или у трен ока допуните Комбинуј или Допуна број.

Када путујете, са м:го апликацијом купите роминг интернет и путујте безбрижно. Поред тога, оно што је важно свим возачима, м:го пружа јасан преглед свих градова у којима је омогућено плаћање паркинга путем апликације што ће увелико олакшати кретање.

У корисничкој зони м:го апликације имате брз приступ позивима м:тел контакт центру који вам је на располагању 24 часа дневно. Ту ћете пронаћи и опцију за пријаву сметњи у коришћењу неке од м:тел услуга, преглед свих м:тел пословница у БиХ са тачном адресом локације, све важне бројеве телефона као и м:тел телефонски именик.

М:го апликација ће вам заиста олакашти свакодневне послове и зато је бесплатно преузимите на Google Play Store-u или App Store-u, а више о свакој опцији појединачно прочитајте на www.mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 51m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 6m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 57m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    14h 24m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 16m
    0