М:го апликација за м:тел услуге на длану

22.10.2020. 15:33
0

У свакодневним активностима неке ствари могу бити брже и једноставније. За своје кориснике м:тел је креирао m:go aplikaciju како би на једном мјесту имали једноставан приступ информацијама и м:тел услугама.

У само два додира активирајте тарифне опције по жељи, платите паркинг, претражите телефонски именик и откријте ексклузивне понуде за ваш м:тел број. Са м:го апликацијом ваш паметни телефон ће бити још кориснији.

Апликација вам нуди да у сваком тренутку имате брзи увид у стање рачуна свог м:тел мобилног броја телефона.

Користећи апликацију, на једноставан начин докупите мобилни интернет и продужите забаву или у трен ока допуните Комбинуј или Допуна број.

Када путујете, са м:го апликацијом купите роминг интернет и путујте безбрижно. Поред тога, оно што је важно свим возачима, м:го пружа јасан преглед свих градова у којима је омогућено плаћање паркинга путем апликације што ће увелико олакшати кретање.

У корисничкој зони м:го апликације имате брз приступ позивима м:тел контакт центру који вам је на располагању 24 часа дневно. Ту ћете пронаћи и опцију за пријаву сметњи у коришћењу неке од м:тел услуга, преглед свих м:тел пословница у БиХ са тачном адресом локације, све важне бројеве телефона као и м:тел телефонски именик.

М:го апликација ће вам заиста олакашти свакодневне послове и зато је бесплатно преузимите на Google Play Store-u или App Store-u, а више о свакој опцији појединачно прочитајте на www.mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
ВиК: Ванредно саопштење
Пале и Јахорина данас без електричне енергије
Прекид у снабдијевању електричном енергијом у Сокоцу
Најчитаније
 • Пронађена лица која су оштетила путнички аутомобил у Сокоцу
  26.11.2020
  0
 • Мигрант напао дјевојку у сарајевском насељу Добриња
  25.11.2020
  2
 • Из шуме можете понијети само килограм гљива или биља
  20h 1m
  3
 • Физички напао суграђанку, те јој оштетио аутомобил
  26.11.2020
  0
 • Како се у Болници "Србија" боре са пошасти 21. вијека? (ВИДЕО)
  26.11.2020
  1