"M:go" нуди могућност плаћања паркинга у Србији

16.01.2024. 13:12
0
ИЗВОР: katera.news

Једно од често постављених питања грађана БиХ када отпутују у Србију јесте како на једноставан и брз начин да плате паркинг.

М:тел је својим корисницима за ову али и многе друге услуге понудио једноставно апликативно рјешење кроз апликацију m:go.

Било да се приватно или пословно налазите у Београду, Новом Саду, Нишу, Лесковцу, Крагујевцу, Чачку, Панчеву, Сомбору, Ваљеву или у неком другом граду у Србији, путем апликације m:go, унесите регистрацију свог возила, одаберите зону у којој се налазите и једним кликом извршите плаћање! 

Осим опције плаћања паркинга, m:go вам у само неколико кликова омогућава да активирате додатне гигабајте мобилног нета, допуните препаид рачун, активирате неку од роминг тарифних опција, платите рачун, претражите телефонски именик, пријавите сметњу, али и да у свако доба без обзира гдје се налазите, провјерите свој рачун и стекнете увид у потрошњу мобилног нета како у м:тел мрежи, тако и у региону Западног Балкана.

м:го апликацију можете бесплатно да преузмете на Google Play Store-uApp Store-u или Huawei AppGallery а више о апликацији прочитајте на mtel.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    9h 41m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    9h 5m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    7h 20m
    11
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    23h 49m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    8h 59m
    0