"M:go" nudi mogućnost plaćanja parkinga u Srbiji

16.01.2024. 13:12
0
IZVOR: katera.news

Jedno od često postavljenih pitanja građana BiH kada otputuju u Srbiju jeste kako na jednostavan i brz način da plate parking.

M:tel je svojim korisnicima za ovu ali i mnoge druge usluge ponudio jednostavno aplikativno rješenje kroz aplikaciju m:go.

Bilo da se privatno ili poslovno nalazite u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Leskovcu, Kragujevcu, Čačku, Pančevu, Somboru, Valjevu ili u nekom drugom gradu u Srbiji, putem aplikacije m:go, unesite registraciju svog vozila, odaberite zonu u kojoj se nalazite i jednim klikom izvršite plaćanje! 

Osim opcije plaćanja parkinga, m:go vam u samo nekoliko klikova omogućava da aktivirate dodatne gigabajte mobilnog neta, dopunite prepaid račun, aktivirate neku od roming tarifnih opcija, platite račun, pretražite telefonski imenik, prijavite smetnju, ali i da u svako doba bez obzira gdje se nalazite, provjerite svoj račun i steknete uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

m:go aplikaciju možete besplatno da preuzmete na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery a više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije Vaše praznično putovanje može da počne uz m:tel roming tarifne opcije
"Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel "Banja Luka Fest" i ove godine uz podršku kompanije m:tel
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    23h 39m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    22h 23m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    17h 8m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    14h 7m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    15h 19m
    0