Мићић: Све радим у интересу града, Републике Српске и СДС

24.01.2020. 14:41
0
ИЗВОР: desavanjaubijeljini.com

-Након мог састанка са предсједником Владе Републике Српске и српским чланом Предсједништва БиХ Радованом Вишковићем и Милорадом Додиком на којем је, прије свега, разговарано о подршци републичког и босанско-херцеговачког нивоа власти реализацији важних пројеката за Град Бијељину, чула су се реаговања сталних критизера у Српској демократској странци, који највише због свог театралног наступа, привлаче највише пажње - изјавио је градоначелник Бијељине и предсједник СДС Бијељина, Мићо Мићић.

-Несвјесни сложених потреба локалне заједнице и одговорности коју носи функција првог човјека једног великог града, ти људи су навикли да из сигурне опозиционе залеђине редовно дају замјерке, не предлажући рјешења. Сувишно је рећи и да с њихове стране изостају потези који ће допринијети побољшању живота грађана или, на крају крајева, бољем позиционирању странке на политичкој сцени. До сада се безброј пута показало да је управо тај негативни пристун истакнутих појединаца у СДС један од важних узрока вишегодишњег назадовања странке, утолико горе што долази од људи који већ одавно или никад нису осјетили шта значи побједа на изборима, а чине све да и даље не побјеђују - додаје он.

-Што се мене тиче, све што радим – радим у интересу свог града, Републике Српске и Српске демократске странке, побјеђујући на свим изборима на којим сам се кандидовао. Био сам и јесам члан СДС, а планирам да и у пензију одем као члан ове странке.

Зато, питам најсвјежије критичаре: Шта су урадили за своју странку, општине и градове и цијелу Републику Српску за све ове године, сем што критикују скоро сваки потез не само противничких странака, већ и људи из своје странке - закључује Мићић.

Коментари 0
Повезане вијести
Сахрањен Мићо Мићић Сахрањен Мићо Мићић
Данас комеморација и сахрана Миће Мићића Данас комеморација и сахрана Миће Мићића
Сутра комеморација и сахрана Миће Мићића Сутра комеморација и сахрана Миће Мићића
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    19h 14m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    9h 55m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    19h 14m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    15h 28m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    6h 7m
    0