Мићић заједнички кандидат за градоначелника Бијељине

21.05.2020. 18:39
0
ИЗВОР: СРНА

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас да ће предсједник Странке демократске српске Семберије (СДСС) Мићо Мићић бити заједнички кандидат те двије странке за градоначелника Бијељине.

- Одлучили смо да заједнички наступимо на локалним изборима која подразумијева модификацију у структури власти у Бијељини. Мићић ће бити наш заједнички кандидат са мандатом од двије године, а након тога ће за ту функцију на изборима бити кандидат кога одреди СНСД - рекао је Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци након састанка руководства СНСД-а и СДСС-а.

Предсједник СДСС-а Мићо Мићић истакао је да је задовољан што су двије странке потписале споразум од којег највећу корист треба да имају грађани Бијељине и Бијељина.

- Сигуран сам да можемо заједничким снагама реализовати пројекте о којима смо разговарали и направити бољи амбијент у Бијељини. Без комплетног јединства и подршке републичке власти немогуће је реализовати те пројекте - нагласио је Мићић.

Коментари 0
Повезане вијести
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 43m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    21h 57m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 4m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    18h 52m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 19m
    0