Милан Радовић званично у опозицији, биће замјеник предсједника СДС-а

10.12.2020. 16:50
0
ИЗВОР: Глас Српске

Независни народни посланик Милан Радовић приступио је данас СДС-у, гдје ће обављати функције члана Предсједништва и замјеника предсједника странке.

- Доласком у СДС Радовић је истовремено постао и дио Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске - рекао је лидер СДС-а Мирко Шаровић на конференцији за новинаре у Бањалуци додавши да је договор о уласку Радовића у СДС постигнут након више седмица разговора.

Додао је да су СДС-у веома потребни способни, квалитетни и паметни људи и да су такви добро дошли те најавио да ће бити настављен долазак нових људи у странку.

Радовић је истакао да ће СДС инсистирати на низу реформских закона, укључујући и Закон о испитивању поријекла имовине и подвукао да је неопходна реформа здравственог  и пореског система.

- Потребни су нови закони о правима бораца, о спорту, сет закона којим би се привукли страни и подстакли домаћи инвеститори и тако даље – истакао је Радовић.

Радовић је у фебруару ове године поднио оставку на мјесто замјеника предсједника ДНС-а. Некадашњи први човјек Нове банке је ДНС-у приступио у априлу 2018. године и тада је изабран за потпредсједника странке.

Коментари 0
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    5h 41m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 25m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    20h 38m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    16h 52m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    21h 44m
    0