Миличевић: Да би Српска кренула ка оздрављењу морамо остварити изборну побједу

14.06.2023. 14:21
1
ИЗВОР: katera.news

Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке, сматра да би се кренуло ка оздрављењу Републике Српске ова странка мора остварити изборну побједу. За тако велику ствар, поручио је Миличевић, потребна је озбиљна и добра организација странке, као и шири фронт странака, организација и људи, али да је уз велики труд и залагање могуће постићи тај резултат.

Миличевић наводи да је Српској и њеном становништву, како би се изборили са бројним проблемима, умјесто популизма и испразне приче, потребна одговорна национална политика која ће дати конкретне резултате.

Такође, он наводи да је потребно понудити конкретна рјешења како би ово друштво након дуго времена коначно кренуло напријед и истиче да ће политика СДС ићи у том правцу.

- Након периода стварања Републике Српске када се водила права национално одговорна политика, која је имала конкретне резултате, ушло се у период испразне приче. Данас када кажете референдум људи се отприлике насмију и одмахну руком говорећи да у то више нико не вјерује. Људи који су излизали националну реторику су криви за ту врсту апатије у који нико не вјерују у било шта и у промјену ситуације на боље - напомиње Миличевић.

Он каже да испред Српске демократске странке стоји велики и важан задатак како анимирати људе и увјерити их да је ствари могуће промијенити на боље.

- Тренутно су људи изгубили повјерење у политику због континуитета лоших одлука и пада животног стандарда. Опозиција мора нудити промјене, а оне морају бити такве да народ вјерује да сте ви алтернатива и да ће оно о чему говори спровести у дјело - наводи Миличевић, те додао да нема спонтаних резултата и да успјех иде уз добру организацију.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Građanin 14.06.2023. 16:32
    Prvo očistite ološ u svojoj stranci da biste dobili izbore. Vi ste i pobijeđeni jer takvi niste alteralternativa, mlade u prvi plan, stari kadrovi su vas doveli gdje jeste.
Повезане вијести
Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ? Како се дијели насљедство, односно имовина у БиХ?
Појачан саобраћај на више граничних прелаза Појачан саобраћај на више граничних прелаза
Српска богатија за 25 беба Српска богатија за 25 беба
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    8h 20m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 4m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    23h 17m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    19h 31m
    0
  • У Неуму упецан најопаснији морски пас Јадрана
    21h 50m
    0