Милићевић: Искључено пет чланова, али странка јединствена и јака

02.06.2020. 10:13
0
ИЗВОР: Srna

Предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић рекао је данас да је та странка у Теслићу у протеклом периоду искључила пет чланова, али да је и даље јединствена и јака, те да очекује сигурну побједу у тој општини на предстојећим локалним изборима.

Миличевић је на конференцији за новинаре у Теслићу навео да ће органи ове партије у предвиђеном року одлучити о кандидатским листама за одборнике и начелника Теслића, а током избора очекује и подршку значајног броја политичких странака.

Он је поручио да је локални одбор СДС-а већ увелико у предкампањи с циљем да опуштено и без тензија побиједи на локалним изборима и понови успјех са избора 2012. и 2016. године, те референдума из 2018. године, када није прошао опозив начелника.

Миличевић, који је и начелник општине Теслић, истакао је да је због свих до сада реализованих пројеката сигуран у подршку грађана.

Конференцији за новинаре присуствовао је и предсједник Општинског одбора СДС-а у Теслићу Милан Касаповић, те члан Главног одбора СДС Републике Српске Милован Станковић, који је и замјеник начелника општине Теслић.

Коментари 0
Повезане вијести
Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом Бодирога на одавању почасти за 3.267 убијених Срба у Кравици: СДС увијек са својим народом
СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен СДС иде на изборе без обзира што је рачун угашен
Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“ Ово је списак 47 појединаца и фирми из БиХ на америчкој „црној листи“
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    11h 36m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    23h 36m
    10
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    9h 5m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    8h 23m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    3h 19m
    0