Милићи: Горјела хала фирме

28.08.2020. 09:24
0
ИЗВОР: Srna

У пожару на породичном имању Јашић у насељу Нова Касаба у општини Милићи горјела је хала у којој су се налазиле вриједне машине, али су ватрогасци брзом интервенцијом успјели да спријече вишемилионску штету, рекао је Срни командир смјене Територијалне ватрогасне јединице Милићи Александар Пантић.

Пантић је рекао да је пожар избио синоћ и најприје захватио сушару која се налази у кругу породичне фирме "Јашић комерц" која се бави производњом ПВЦ столарије, а затим се проширио на халу у којој су смјештене вриједне машине.

Он је рекао да су дојаву о пожару добили у 20.50 часова и да су у гашењу учествовала два возила и пет ватрогасаца, који су брзом интервенцијом успјели да спријече вишемилионску штету.

-За три сата успјели смо да спријечимо већу штету јер се у кругу налазе породична кућа и помоћни објекти. На срећу, у кући никога није било. Власнику је комшија јавио да му гори објекат у кругу имања- изјавио је Пантић.

Интервенција на гашењу пожара је завршена у 23.50 часова.

На имању породице Јашић у Новој Касаби у току је увиђај који ће показати узрок пожара и износ материјалне штете.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи" Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи"
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Локализован пожар у селу Кула Локализован пожар у селу Кула
Најчитаније
 • Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде"
  11h 7m
  37
 • Годишњица убиства Зорице Дивчић
  14h 3m
  1
 • "Вукови са Дрине" - најелитнија јединица Војске Републике Српске
  14h 31m
  14
 • Изнуда у Источном Новом Сарајеву, лице оштећено за 350 КМ
  12h 47m
  0
 • Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву
  7h 39m
  0