Милићи спремни за дочек туриста

30.06.2020. 09:08
0
ИЗВОР: Srna

Туристичко-угоститељски комплекс "Мотел Милићи" у Милићима спреман је за дочек туриста у већем броју него претходних година, с обзиром да је ушао у програм реализације туристичких ваучера, које додјељује Министарство трговине и туризма Републике Српске.

Извршни директор комплекса "Мотел Милићи" Мирјана Лазеревић рекла је Срни да је ово добар потез Владе Републике Српске, јер би на тај начин, они који се баве туризмом могли надокнадити губитке које су имали у предходном периоду због вируса корона.

-С обзиром да су ваучери предвиђени за лица која имају пребивалиште на територији Републике Српске, а треба да их користе изван мјеста пребивалишта, вјерујемо да ћемо имати многобројне госте из сусједних општина Власенице, Шековића, Хан Пијеска, Братунца, Сребренице. Већ смо имали позиве у вези са нашом понудом, махом гостију који су раније боравили код нас, а и сада би да ваучере искористе у нашем објекту- рекла је Лазаревићева.

Она је нагласила да гости имају на располагању два отворена базена за купање, за дјецу и одрасле, савремено опремљен фитнес центар са теретаном, соларијумом, сауном, ђакузијем, масажом и козметичким услугама, те три тениска терена.

-Уколико наши посјетиоци желе да се баве спортом на располагању им је спортска дворана, отворени фудбалски терени за велики и мали фудбал, терени за кошарку, одбојку и рукомет- рекла је Лазаревићева.

Она је истакла да у "Бокситовом" мотелу располажу са 90 лежаја, луксузно опремљеним бунгаловима, са шест апартмана који посједују интернет, клима-уређај, кухињу и мини бар.

-Спремни смо да организујеме упознавање источног дијела Републике Српске, природне љепоте нашег краја. У близини нашег Туристичко-угоститељског комплекса налази се торањ, Музеј рударства, Парк великана. Наши гости који су овдје боравили раније могли су да одлазе у лов на дивљач, рекреативни риболов. Уколико желе могу да посјете и наше храмове и манастире- истакла је Лазаревићева.

Она је рекла да је Компанија "Боксит" у оквиру које послује Сектор "Угоститељство и туризам" одлучила да кориштење базена за купање буде бесплатно за све посјетиоце, уз поштовање прописаних мјера.

-Снизили смо цијене и осталих угоститељских услуга које пружа овај сектор. За дужи боравак имамо и посебне погодности. Припремили смо низ изненађења за оне који одлуче да своје ваучере искористе у овом прелијепом амбијенту. Наше особље је спремно за драге госте који све информације могу добити на бројеве телефона 056/740- 215 и 056/741- 215- додала је Лазаревићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Дошао у госте, па напао домаћина Дошао у госте, па напао домаћина
Ухапшен због физичког напада и пријетњи по живот Ухапшен због физичког напада и пријетњи по живот
Милићи: Два пијана мушкарца непримјерено се понашала на спортском догађају Милићи: Два пијана мушкарца непримјерено се понашала на спортском догађају
Најчитаније
 • Возачи одустају од вожње на плин
  23h 49m
  4
 • Немања Цуровић побједник Сабора гуслара "Романијо, горо од јунака"
  11h 32m
  0
 • Помозимо Игору да отпутује на операцију
  9h 56m
  0
 • Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану
  2h 3m
  0
 • Република Српска стари и нестаје: За 20 година изгубљен град величине Приједора, ускоро ће сваки трећи становник бити пензионер
  23h 0m
  0