Миљевина ноћу без воде

25.09.2019. 09:54
0
ИЗВОР: Срна

У фочанској мјесној заједници Миљевина у току је реконструкција изворишта Крупица, а док радови трају на снази ће бити редукције у испоруци воде у ноћним часовима, саопштено је из предузећа "Извор".

Вода се искључује од 22.00 до 5.00 часова, да би корисници и у вишим зонама током дана могли имати уредно водоснабдијевање.

Завршетак санације изворишта Крупица очекује се за тридесетак дана након чега ће становници Миљевине и села Јелеч, које је прикључено на овај водовод, имати уредно снабдијевање, наводи се у саопштењу "Извора".

Из овог предузећа подсјећају да је несташица воде у сушним периодима године у Миљевини и Јелечу дугогодишњи проблем, те да се због тога приступило реконструкцији изворишта, чиме ће се повећати његов капацитет.

Коментари 0
Повезане вијести
На поклоњење Светом Василију из Фоче ходочасти 80 студената На поклоњење Светом Василију из Фоче ходочасти 80 студената
Други дио приче о Светом Будимиру- Несахрањена војска и видање братоубилачких рана Други дио приче о Светом Будимиру- Несахрањена војска и видање братоубилачких рана
Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    12h 44m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    14h 31m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    10h 11m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    13h 31m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    2h 40m
    0