Миломир Шешлија није више тренер „Фамоса“

13.06.2023. 08:42
0
ИЗВОР: sportdc.net

Миломир Шешлија неће бити тренер "Фамоса" у новој сезони Прве лиге Републике Српске, потврђено je порталу "Спорт ДЦ".

Иако је на столу имао приједлог за продужетак сарадње, након осам кола у којима је водио "мотористе", до тога није дошло јер је амбицијама, ипак, наклоњен иностранству и чека позив за полазак.

- Не би било поштено према управи, клубу, играчима да прихватим понуду. Није ствар новца, него једноставно мојих амбиција да радим поново у иностранству. Отворене су ми и на чекању неке опције и не би било поштено да за мјесец, два оставим екипу. Боље је да нови тренер одмах преузме екипу, селектира екипу, одради припреме и поведе је у сезону. Захваљујем се руководству "Фамоса" на сарадњи у ова два мјесеца, хвала играчима на професионалном односу и желим им свима пуно среће у новој сезони - рекао је Шешлија.

"Фамос" се сада "бацио у потрагу" за новим тренером и могло би се догодити да већ до краја ове седмице "мотористи" добију новог шефа стручног штаба.

Коментари 0
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера Дерби Прве лиге игра се у Источној Илиџи: "Мотористи" руше лидера
Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене Ближи се камп Црвене звезде у Источној Илиџи, пријаве још увијек отворене
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    16h 12m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    16h 56m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    21h 1m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    21h 5m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    6h 32m
    0