Милош Мочевић најбољи спортиста Источног Новог Сарајева

06.03.2020. 21:29
1
ИЗВОР: Катера

На манифестацији „Избор најбољих спортиста општине Источно Ново Сарајево за 2019. годину“ за најбољег спортисту општине изабран је голман Рукометног клуба „Славија“ Милош Мочевић, а најуспјешнији клуб је Рукометни клуб „Славија“.

Другопласирани спортиста општине је Никола Пљеваљчић из Џудо клуба „Рандори“, а трећепласирани је Максим Аврамовић из Карате клуба „Славија“.

Мочевић се захвалио, првенствено својој породици као највећој подршци, затим својим саиграчима и управи клуба јер је ова награда, како Мочевић каже, и њихова. Он је истакао да клуб има велике амбиције у наредном периоду, прије свега освајање шампионске титуле.

 

Слика

 

За најуспјешнијег тренера за 2019. годину изабран је Љубиша Мајдов из Џудо клуба „Рандори“, а признање „Горан Иванковић“, које се традиционално уручује за посебан допринос развоју спорта, додијељено је Бојану Телетини из Клуба борилачких вјештина „Кобра“.

По гранама спорта најуспјешнији су Дајана Сикима из Одбојкашког клуба „Славија“, Павле Црногорац из Рукометног клуба „Славија“, Марина Куртеш из Карате клуба „Славија“ Стефан Ћуковић из Атлетског клуба „Славија“, Давор Бујак из Џиу-џицу клуба „Славија“, Срђан Злобец из Шаховског клуба „Славија“, Вук Дивљан из Џудо клуба „Рандори“ и Нађа Терзић из Кик-бокс клуба „Кобра“.

 

Слика

 

Начелник општине Источно Ново Сарајево Љубиша Ћосић рекао је да се из године у годину повећава број дјеце у спортских клубовима, те самим тим се биљеже све већи спортски резултати.

Ћосић је искористио прилику да најави формирање Школе спорта, која ће бити покренута након завршетка градње градске сале, која ће за полазнике бити потпуно бесплатна.

- Школа спорта ће бити отворена за сву дјецу, па ћемо видјети како ће се та дјеца опредијелити, према којим спортским клубовима. Покушаћемо људе из спортских клубова усмјерити према тој Школи спорта, како бисмо могли регрутовати дјецу према тим клубовима – истакао је Ћосић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Анонимно 06.03.2020. 22:51
    Bravo Moca!
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    4h 0m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    3h 24m
    0
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    18h 8m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    3h 18m
    0
  • У недјељу гусларско вече у Палама
    23h 45m
    2