Miloš Močević najbolji sportista Istočnog Novog Sarajeva

06.03.2020. 21:29
1
IZVOR: Katera

Na manifestaciji „Izbor najboljih sportista opštine Istočno Novo Sarajevo za 2019. godinu“ za najboljeg sportistu opštine izabran je golman Rukometnog kluba „Slavija“ Miloš Močević, a najuspješniji klub je Rukometni klub „Slavija“.

Drugoplasirani sportista opštine je Nikola Pljevaljčić iz Džudo kluba „Randori“, a trećeplasirani je Maksim Avramović iz Karate kluba „Slavija“.

Močević se zahvalio, prvenstveno svojoj porodici kao najvećoj podršci, zatim svojim saigračima i upravi kluba jer je ova nagrada, kako Močević kaže, i njihova. On je istakao da klub ima velike ambicije u narednom periodu, prije svega osvajanje šampionske titule.

 

Slika

 

Za najuspješnijeg trenera za 2019. godinu izabran je Ljubiša Majdov iz Džudo kluba „Randori“, a priznanje „Goran Ivanković“, koje se tradicionalno uručuje za poseban doprinos razvoju sporta, dodijeljeno je Bojanu Teletini iz Kluba borilačkih vještina „Kobra“.

Po granama sporta najuspješniji su Dajana Sikima iz Odbojkaškog kluba „Slavija“, Pavle Crnogorac iz Rukometnog kluba „Slavija“, Marina Kurteš iz Karate kluba „Slavija“ Stefan Ćuković iz Atletskog kluba „Slavija“, Davor Bujak iz Džiu-džicu kluba „Slavija“, Srđan Zlobec iz Šahovskog kluba „Slavija“, Vuk Divljan iz Džudo kluba „Randori“ i Nađa Terzić iz Kik-boks kluba „Kobra“.

 

Slika

 

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić rekao je da se iz godine u godinu povećava broj djece u sportskih klubovima, te samim tim se bilježe sve veći sportski rezultati.

Ćosić je iskoristio priliku da najavi formiranje Škole sporta, koja će biti pokrenuta nakon završetka gradnje gradske sale, koja će za polaznike biti potpuno besplatna.

- Škola sporta će biti otvorena za svu djecu, pa ćemo vidjeti kako će se ta djeca opredijeliti, prema kojim sportskim klubovima. Pokušaćemo ljude iz sportskih klubova usmjeriti prema toj Školi sporta, kako bismo mogli regrutovati djecu prema tim klubovima – istakao je Ćosić.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Anonimno 06.03.2020. 22:51
    Bravo Moca!
Povezane vijesti
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    22h 31m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    22h 38m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    19h 20m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    13h 58m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    14h 30m
    0