Милован Бјелица кандидат за начелника општине Соколац

18.08.2020. 10:32
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

Јуче је озваничена кандидатура Милована Бјелица за начелника општине Соколац на предстојећим локалним изборима. Бјелица ће се за ту позицију борити по трећи пут, након убједљивих побједа на изборима одржаним 2012. и 2016. године. 

- И након тридесет година, остао сам вјеран једној идеји – идеји Српске демократске странке, оној која је омогућила да сви СРБИ, западно од ријеке Дрине стану по једну заставу. Заставу која ће нам током борбе обезбиједити слободу, гарантовати мир, безбједност и боље сутра. Заставу којом ће се поносити и срцу чувати.

Ту идеју данас заступају многе политичке партије у Српској са различитим програмима и интересима. И то је све легитимно и легално, али Републици Српској није потребан ,,камион” политичких странка, махом оформљених расцијепом и подјелом. Пред нама су, вјероватно, локални избори и те изборе не треба да схватимо као борбу на живот или смрт. Сви политички актери треба да понуде оно шта најбоље знају и умију поштујући демократске принципе и законе Републике Српске, а на грађанима је да процијене ко има најбоље планове и резултате, и ко ради у њиховом најбољем интересу.

И поред великих проблема који компликују живот нашег друштва, а имамо и додатне комликације усљед пандемије ми се морамо борити не само за очување већ и стварање нових радних мјеста, за унапређење живота у свим сферама друштва, у свим локалним заједницама.

Вријеме које је пред нама, као и увијек доноси огромне изазове и само уједињени око борбе за сваког човјека, за сваку породицу, из њих можемо изаћи јачи.

Људи су најпречи. Вриједи се борити - ријечи су Бјелице након потврђивања кандидатуре.

Локални избори у БиХ заказани су за 15. новембар.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“ Обиљежен Дан школе и крсна слава СШЦ „Василије Острошки“
Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка Маријана Мијатовић кадетски првак БиХ у дисциплини ваздушна пушка
Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 48m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 47m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 29m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 2m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    16h 36m
    2