Младић и дјевојка у тешком стању након што су повријеђени у судару

06.07.2020. 11:05
0
ИЗВОР: СРНА

Пацијенти Даријо Славнић (24) и Николина Тешић (21) из Котор Вароши, који су након саобраћајне незгоде примљени у Универзитетски клинички центар (УКЦ) Републике Српске, тренутно су у тешком општем стању.

Из УКЦ наводе да је пацијент чији су иницијали Д.С. прикључен на апарате за механичку вентилацију, док је пацијент чији су иницијали Н.Т. тренутно свјесна и у току је спровођење неопходних дијагностичких процедура.

Оба пацијента хоспитализована су у Клиници УКЦ за анестезију и интензивно лијечење и даље прогнозе у вези са њиховим здравственим стањем су неизвјесне и преурањене.

Которварошани Даријо Славнић (24) и Николина Тешић (21) повријеђени су у саобраћајној незгоди која се догодила на магистралном путу Бањалука-Котор Варош, у мјесту Опсјечко.

У саобраћајној незгоди, која се догодила синоћ у 21.20 часова, учествовао је Славнић, који је управљао мотоциклом “сузуки”, те Александар Радоњић (36) из Бањалуке који је возио аутомобил “фолксваген кеди”.

Коментари 0
Повезане вијести
Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ Тешка саобраћајка у Бањалуци, двије особе превезене на УКЦ
Сарајево: Повријеђена три лица, побјегао возач који је изазвао удес Сарајево: Повријеђена три лица, побјегао возач који је изазвао удес
Двије жене тешко повријеђене у саобраћајној незгоди у Сумбуловцу Двије жене тешко повријеђене у саобраћајној незгоди у Сумбуловцу
Најчитаније
  • Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
    10h 55m
    3
  • Група ходочасника из Сокоца стигла у Никшић
    11h 27m
    0
  • Полицајац убоден ножем!
    6h 38m
    0
  • Ђоковић са кацигом изашао међу навијаче (ВИДЕО)
    11h 36m
    0
  • Одржан васкршњи концерт и промовисана књига о цркви у Пофалићима (ФОТО)
    14h 43m
    0