Mобилна онлајн телевизија доступна свима

20.09.2022. 10:56
0
ИЗВОР: katera.news

ОН ТВ је онлајн телевизија, нова услуга компаније м:тел, телевизија коју можете да гледате путем свог мобилног уређаја (телефона или таблета) било гдје на простору БиХ.

ОН ТВ можете да гледате као корисник м:тел мобилне мреже, али и као корисник свих осталих мобилних мрежа у БиХ, али и путем WiFi-ja. Додатна предност за све м:тел кориснике је да ОН ТВ не троши додатни нет у м:тел мрежи.

ОН ТВ је и нови назив за забаву јер путем ОН ТВ-а можете да уживате у свим најважнијим спортским садржајима које вам емитује Арена Спорт, али и други спортски канали.

Љубитељи филмова и серија од сада ће своје омиљене садржаје моћи гледати и на овај начин. Рецимо док чекате у реду код доктора, или желите да скратите вријеме у бусу, па и док одмарате у парку, сада то можете да учинте уз свој омиљени ТВ садржај.

Поред свега наведеног ако пропустите неки од садржаја ту је добро позната м:тел ТВ функционалност гледања пропуштеног садржаја до 72 часа уназад коју можете користити и уз ОН ТВ, али и опција паузирања или гледање садржаја испочетка. Ту је и опција снимања као и могућност истовременог гледања садржаја на више уређаја. Дакле за све чланове породице забава је загарантована у исто вријеме, без препирке око даљинског управљача.

ОН ТВ долази у два пакета: Старт са 59 канала и цијеном од 20 КМ мјесечно, те пакет МАКС са 130 ТВ канала и Суперстар видеотеком по цијени од 27 КМ мјесечно.

На вама је да посјетите www.ontv.ba одаберете пакет који вам највише одговара, преузмете апликацију путем Google Play-аApp Store-а или App Gallery и искористите промо период до краја септембра!

За више информација позовите 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Празнична м:тел понуда: Xiaomi Mi 10T и Mi 11 Lite 5G Празнична м:тел понуда: Xiaomi Mi 10T и Mi 11 Lite 5G
HBO и HBO Max на поклон до краја јануара HBO и HBO Max на поклон до краја јануара
М:тел предавачи на студентској научној конференцији М:тел предавачи на студентској научној конференцији
Најчитаније
 • Тужилаштво потврдило хапшење Лучића
  14h 37m
  10
 • Лице лишено слободе због покушаја убиства у Источном Новом Сарајеву
  15h 50m
  6
 • Бабаљ: "Незнани јунак из власти подржао СДС, нестала три гласа за ПДП" (ВИДЕО)
  11h 3m
  0
 • Драгица храбрим кораком гази стазу од трња до звијезда
  14h 59m
  2
 • Иста цијена струје и љети и зими
  17h 23m
  6