Mобилна онлајн телевизија доступна свима

20.09.2022. 10:56
0
ИЗВОР: katera.news

ОН ТВ је онлајн телевизија, нова услуга компаније м:тел, телевизија коју можете да гледате путем свог мобилног уређаја (телефона или таблета) било гдје на простору БиХ.

ОН ТВ можете да гледате као корисник м:тел мобилне мреже, али и као корисник свих осталих мобилних мрежа у БиХ, али и путем WiFi-ja. Додатна предност за све м:тел кориснике је да ОН ТВ не троши додатни нет у м:тел мрежи.

ОН ТВ је и нови назив за забаву јер путем ОН ТВ-а можете да уживате у свим најважнијим спортским садржајима које вам емитује Арена Спорт, али и други спортски канали.

Љубитељи филмова и серија од сада ће своје омиљене садржаје моћи гледати и на овај начин. Рецимо док чекате у реду код доктора, или желите да скратите вријеме у бусу, па и док одмарате у парку, сада то можете да учинте уз свој омиљени ТВ садржај.

Поред свега наведеног ако пропустите неки од садржаја ту је добро позната м:тел ТВ функционалност гледања пропуштеног садржаја до 72 часа уназад коју можете користити и уз ОН ТВ, али и опција паузирања или гледање садржаја испочетка. Ту је и опција снимања као и могућност истовременог гледања садржаја на више уређаја. Дакле за све чланове породице забава је загарантована у исто вријеме, без препирке око даљинског управљача.

ОН ТВ долази у два пакета: Старт са 59 канала и цијеном од 20 КМ мјесечно, те пакет МАКС са 130 ТВ канала и Суперстар видеотеком по цијени од 27 КМ мјесечно.

На вама је да посјетите www.ontv.ba одаберете пакет који вам највише одговара, преузмете апликацију путем Google Play-аApp Store-а или App Gallery и искористите промо период до краја септембра!

За више информација позовите 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    3h 20m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    16h 17m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    14h 39m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    23h 52m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    16h 53m
    3