Mobilna onlajn televizija dostupna svima

20.09.2022. 10:56
0
IZVOR: katera.news

ON TV je onlajn televizija, nova usluga kompanije m:tel, televizija koju možete da gledate putem svog mobilnog uređaja (telefona ili tableta) bilo gdje na prostoru BiH.

ON TV možete da gledate kao korisnik m:tel mobilne mreže, ali i kao korisnik svih ostalih mobilnih mreža u BiH, ali i putem WiFi-ja. Dodatna prednost za sve m:tel korisnike je da ON TV ne troši dodatni net u m:tel mreži.

ON TV je i novi naziv za zabavu jer putem ON TV-a možete da uživate u svim najvažnijim sportskim sadržajima koje vam emituje Arena Sport, ali i drugi sportski kanali.

Ljubitelji filmova i serija od sada će svoje omiljene sadržaje moći gledati i na ovaj način. Recimo dok čekate u redu kod doktora, ili želite da skratite vrijeme u busu, pa i dok odmarate u parku, sada to možete da učinte uz svoj omiljeni TV sadržaj.

Pored svega navedenog ako propustite neki od sadržaja tu je dobro poznata m:tel TV funkcionalnost gledanja propuštenog sadržaja do 72 časa unazad koju možete koristiti i uz ON TV, ali i opcija pauziranja ili gledanje sadržaja ispočetka. Tu je i opcija snimanja kao i mogućnost istovremenog gledanja sadržaja na više uređaja. Dakle za sve članove porodice zabava je zagarantovana u isto vrijeme, bez prepirke oko daljinskog upravljača.

ON TV dolazi u dva paketa: Start sa 59 kanala i cijenom od 20 KM mjesečno, te paket MAKS sa 130 TV kanala i Superstar videotekom po cijeni od 27 KM mjesečno.

Na vama je da posjetite www.ontv.ba odaberete paket koji vam najviše odgovara, preuzmete aplikaciju putem Google Play-aApp Store-a ili App Gallery i iskoristite promo period do kraja septembra!

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Praznična m:tel ponuda: Xiaomi Mi 10T i Mi 11 Lite 5G Praznična m:tel ponuda: Xiaomi Mi 10T i Mi 11 Lite 5G
HBO i HBO Max na poklon do kraja januara HBO i HBO Max na poklon do kraja januara
M:tel predavači na studentskoj naučnoj konferenciji M:tel predavači na studentskoj naučnoj konferenciji
Najčitanije
 • Tužilaštvo potvrdilo hapšenje Lučića
  13h 23m
  10
 • Lice lišeno slobode zbog pokušaja ubistva u Istočnom Novom Sarajevu
  14h 36m
  6
 • Babalj: "Neznani junak iz vlasti podržao SDS, nestala tri glasa za PDP" (VIDEO)
  9h 49m
  0
 • Dragica hrabrim korakom gazi stazu od trnja do zvijezda
  13h 45m
  2
 • Ista cijena struje i ljeti i zimi
  16h 9m
  6