Могуће и падавине сутра у БиХ, дневна температура до 13 степени

28.11.2020. 14:57
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра се очекује облачно и хладно вријеме, а постојаће и услови за слабије падавине.

Ујутро ће у свим крајевима бити претежно облачно, слабија киша могућа је на западу и сјеверозападу, а слаб мраз на планинама и у вишим предјелима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Крајем дана ће у низинама бити услова да слабу кишу понегдје, док је у вишим централним и источним крајевима могуће и провијавање сусњежице.

Дуваће слаб вјетар, претежно сјеверних смјерова.

Јутарња температура ваздуха од минус један до пет, на планинама од минус четири, а највиша дневна од један до шест, на југу Херцеговине до 13 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, у већини крајева данас преовладава магловито и хладно вријеме, једино је на југозападу и у Херцеговини било ведро и сунчано.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Рудо нула, Вишеград, Нови Град, Бјелашница, Сански Мост и Фоча један, Бањалука, Бијељина, Приједор, Бихаћ, Градачац, Тузла и Србац два, Добој и Сребреница три, Рибник и Бугојно четири, Зеница пет, Сарајево шест, Мраковица и Чемерно седам, Мркоњић Град и Шипово осам, Гацко, Ливно и Калиновик 10, Билећа, Соколац и Хан Пијесак 11, Мостар 12, Требиње и Неум 13, Широки Бријег 14 и Груде 15 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра сунчано и још топлије Сутра сунчано и још топлије
Данас сунчано, температура до 24 степена Данас сунчано, температура до 24 степена
Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    18h 21m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    18h 35m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    18h 27m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    20h 52m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    9h 16m
    0