Могући повремени прекиди струје до 2. новембра у Палама и Источном Старом Граду

13.09.2019. 20:30
0
ИЗВОР: Срна

До 2. новембра могући су повремени прекиди у снабдијевању електричном енергијом на подручју општина Пале, Источни Стари Град, те локалитету Равне Романије због планираних радова предузећа "Електропренос БиХ" у трафостаници Пале, најављено је из предузећа "Електродистрибуција" Пале.

-Због реконструкције средњонапонских постројења, `Електродистрибуција` Пале је приморана на отежане услове рада и повећан степен ризика у погледу броја и трајања прекида у испоруци електричне енергије на подручја која се напајају из поменуте трафостанице-, наводи се у саопштењу.

Интензивним активностима и максималним залагањима радника "Електродистрибуције" Пале успостављене су привремене електроенергетске везе којима се обезбјеђује напајање струјом у периоду од 3. септембра до 2. новембра.

Док трају радови предузећа "Електропренос БиХ" у трафостаници Пале могу се очекивати повремени прекиди електричне енергије.

"Електродистрибуција" Пале се извињава свим грађанима Пала, Источниог Старог Града и Сокоца због непланираних прекида у снабдијевању енергијом у претходним данима.

 

-Надамо се да ћете уважити наше извињење и разумјети да чинимо све максималне напоре да обезбиједимо нормално функционисање електродистрибутивног система-, наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    6h 22m
    0
  • Слани мафини
    15h 43m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    17h 38m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    15h 32m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    10h 1m
    3