М:тел: Будите дио дигиталне генерације која све своје послове обавља онлајн

01.04.2020. 11:20
0
ИЗВОР: Катера

Сада је право вријеме да, уколико већ нисте, будете дио дигиталне генерације која све своје послове обавља онлајн. Останите код куће, уређујте своје услуге и користите дигиталне сервисе које можете пронаћи на званичном м:тел сајту.

Ово је листа десет ствари за које можда нисте знали да можете направити на адреси www.mtel.ba :

 

1.      Поднесите захтјев за све врсте м:тел услуга, било да се ради о мобилним тарифама, интегрисаним услугама, кућном интернету или услугама за пословне кориснике.

2.      Онлине наручите сјајне уређаје без одласка у пословницу и са бесплатном доставом. У понуди су мобилни телефони, телевизори, гејминг конзоле, геџети, лаптопи и још много тога.

3.      Пратите м:тел аутлет понуду и пронађите врхунске телефоне најпознатијих брендова по још приступачнијим цијенама

4.      Путем сајта мтел.ба онлајн допуните свој припејд или Комбинуј број. За сваку онлајн допуну преко 5 КМ добијате и поклон гигабајте мобилног интернета.

5.      Активирајте све врсте додатака на вашем Допуна или Претплата броју. У понуди су Интернет опције, тарифни планови и друге опције које вам могу затребати.

6.      Потражите неку од м:тел апликација које су посебно развијене за м:тел кориснике као што је ТВ Ту Го апликација са којом можете бесплатно активирати своју телевизију за понијети.

7.      Пронађите ТВ Свијет секцију сајта која представља најбоље ТВ садржаје из програмске понуде. Сви актуелни блокбастери, серије, документарни и музички садржаји на једном мјесту.

8.      Искориститеонлајн телефонски именик или пронађите м:тел пословницу у вашој близини на интерактивној мапи.

9.      Посјетите Корисничку зону и из прве руке пронађите одговор на неко од корисничких питања.

10.  Контактирајте нас у вези свих додатних питања електронским путем, кроз контакт форму и брзо добијте одговоре у вези сервиса, услуге или куповине.

 

Из м:тела подсјећају и на портал moj.mtel.ba, на ком у сваком тренутку можете да на једном мјесту управљате са свим својим м:тел услугама провјерите своју мјесечну потрошњу, укључите или искључите додатне услуге или активирајте додатне ТВ пакете. Такође, ту се можете пријавити за електронску доставу рачуна или поднијети све потребне захтјеве путем са само пар кликова.

Уштедите вријеме и без одласка у м:тел пословницу обавите све што требате око својих м:тел услуга!

Коментари 0
Повезане вијести
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Знамо ли како превенирати насиље и његове посљедице у дигиталном окружењу? Знамо ли како превенирати насиље и његове посљедице у дигиталном окружењу?
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 56m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    23h 29m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 55m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    22h 8m
    0
  • Партизан мијења име!
    12h 37m
    4