М:тел донирао доставно возило за потребе Народне кухиње

08.02.2023. 15:47
0
ИЗВОР: katera.news

Компанија м:тел је јуче у Мостару уручила донацију Епархији захумско-херцеговачкој и приморској за потребе Народне кухиње која дјелује у оквиру ове епархије.

На молбу Епархије захумско-херцеговачке и приморске за донацију једног доставног возила за потребе њихове јавне кухиње, а које је упутило на адресу м:тел-а, ова компанија је одмах реаговала и реализовала наведену донацију.

Примопредаја возила и уручење кључева уприличено је испред Владичиног дома у Мостару. У име компаније м:тел ову донацију је уручио Милосав Парезановић, извршни директор за маркетинг и продају компаније м:тел, а кључ је преузео Горан Гуровић, упосленик Народне кухиње Епархије захумско-херцеговачке и приморске.

Овим поводом Милосав Парезановић је рекао да су из ове компаније срећни када су у прилици да дарују.

- То је нешто што компанија м:тел константно доказује и показује својим дјелима, желећи да буде ту за све којима је потребна - рекао је он.

Он је нагласио да м:тел није први пут у Мостару како би пружио подршку овој епархији.

- Били смо ту да им помогнемо у оквиру акције ’Нисте сами, имате пријатеље’ донацијом пакета хране и хигијенских производа. Наши пријатељи из Епархије, исказали су потребу за једним доставним возилом за потребе јавне кухиње која дјелује у оквиру Епархије. Са задовољством смо данас уручили кључеве овог аутомобила који ће служити племенитој сврси. Јер, шта је племенитије од овога што ради управо Епархија за своје суграђане широм овог краја.  Моје лично задовољство, а и цијеле компаније м:тел, јесте што настављамо да градимо пријатељство са Епархијом захумско-херцеговачком и приморском, и на томе ћемо радити и убудуће - изјавио је Парезановић.

Отац Душко Којић, старјешина Саборног храма „Свете Тројице“ у Мостару захвалио је компанији м:тел и на овој донацији, те нагласио да им донација значи много, али и пријатељство које Епархија његује са компанијом м:тел.

- Од м:тел-а смо увијек имали подршку, како у пакетима хране и хигијенских производа, тако и у организацији нашег годишњег концерта. Оно што је важно јесте то што знамо да је м:тел компанија на коју можемо да се ослонимо и којој се увијек можемо обратити када смо у потреби - рекао је отац Душко Којић, те нагласио значај донације када је у питању достава хране свима онима којима је потребна. Како је рекао, корисника Народне кухиње је тренутно 80.

У оквиру свог друштвено одговорног пословања, м:тел жели бити искрен пријатељ и пружити руку подршке свима, а нарочито када су у питању овакве и сличне потребе јавних кухиња.

Коментари 0
Повезане вијести
Нестао кип Бруса Лија из мостарског парка Нестао кип Бруса Лија из мостарског парка
М:тел Претплата тарифе сада имају три пута више нета М:тел Претплата тарифе сада имају три пута више нета
M:тел увећао добит у 2023. за више од 250 милиона КМ M:тел увећао добит у 2023. за више од 250 милиона КМ
Најчитаније
 • Дјеца брачног пара који је скочио са зграде пронађена мртва у стану
  22h 14m
  1
 • Свечано откривена спомен-табла посвећена Моми Капору у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
  21h 32m
  3
 • Пожар у Бутмиру стављен под контролу, ватрогасци упутили апел грађанима
  20h 52m
  0
 • Ухапшено 10 лица због трговине дрогом
  21h 55m
  0
 • Сјећање на непоновљивог Мому Капора
  8h 46m
  0