М:тел: ХБО серије које волите

27.01.2021. 15:14
0
ИЗВОР: Катера

Након истека промо периода који траје до 31. јануара и у којем су сви м:тел ИПТВ корисници бесплатно могли да уживају у програму ХБО-а, али и у најбољој видеотеци, наставите да пратите све ХБО садржаје за 8,78 КМ мјесечно.

Нове епизоде треће сезоне хит серије „Потомци“, сваког петка на ХБО-у

Током протекле деценије, култни јунаци и зликовци „Вампирских дневника“ и „Првобитних“ очарали су публику широм свијета. За собом су оставили велико породично насљеђе, а оно се наставља у „Потомцима“, узбудљивој драми која говори о сљедећој генерацији натприродних бића у Школи Салваторе за младе и надарене. Овдје ћерка Клауса Мајклсона, Хоуп Мајклсон, близанци Аларика Салцмана, Лизи и Џози Салцман и остали тинејџери одрастају на веома неконвенционалан начин, учећи да постану најбоље верзије себе... упркос својим најгорим инстинктима. Хоће ли ове младе вјештице, вампири и вукодлаци постати хероји који желе да буду – или зликовци за које су предодређени?

У серији глуме Данијел Роуз Расел, Арија Шагасеми, Кејли Брајант, Џени Бојд, Квинси Фаус, Метју Дејвис и Пејтон Алекс Смит.

Стигла је и друга специјална епизода награђиване серије „Еуфорија“

„Еуфорија“ је серија која је прошле године освојила три Еми награде, укључујући награду за Најбољу главну глумицу у драмској серији, коју је освојила Зендаја. Серија прати групу средњошколаца, њихове љубави и пријатељства у свијету дроге, секса, трауме и друштвених мрежа.

У децембру прошле године је премијеру имала прва епизода која се одвија током прославе Божића и прати Ру (Зендаја) која се још увек опоравља након што ју је Џулс (Хантер Шејфер) оставила на станици. Друга епизода прати Џулс која се, током божићних празника, присјећа протекле године. Хантер Шејфер је међу извршним продуцентима ове епизоде, коју је написала са Семом Левинсоном. Обје специјалне епизоде снимљене су пратећи КОВИД-19 прописе.

Друга специјална епизода награђиване ХБО серије „Еуфорија (Euphoria) доступна је у ХБО видеотеци од 23. јануара.

Аутор серије и сценариста свих епизода је Сем Левинсон, који је истовремено и извршни продуцент. Серија је настала у партнерству са А24, а заснована је на истоименој израелској серији, коју су креирали Рон Лешем и Дафна Левин.

Коментари 0
Повезане вијести
Искористи прилику и узми два припејд броја по цијени једног Искористи прилику и узми два припејд броја по цијени једног
Јелена Триван, нови амбасадор Даун синдром центра Јелена Триван, нови амбасадор Даун синдром центра
Уз Претплата тарифе добијате и до три пута више нета Уз Претплата тарифе добијате и до три пута више нета
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    14h 53m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    7h 16m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    11h 49m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    14h 46m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    14h 37m
    0