М:тел и Инфобип унапређују пословне процесе бизнис корисника

07.03.2024. 15:47
0
ИЗВОР: katera.news

Данас је у ТК центру компаније м:тел у Бањалуци одржано предавање о услугама које компанија м:тел нуди својим бизнис корисницима у сарадњи са водећом регионалном ИТ компанијом Инфобип, која омогућава најсавременија ИКТ рјешења за унапређење комуникације бизнис сектора са клијентима.

У данашњем брзом, дигитално вођеном свијету, директни маркетинг је моћна стратегија за директну комуникацију компаније са својим клијентима или онима који ће то тек бити. Управо то је и разлог што је компанија м:тел одлучула да својим пословним корисницима понуди услуге из богатог портфолија ИКТ рјешења који нуди Инфобип.

- Као лидер у телекомуникацијама, м:тел пажљиво бира своје партнере, а Инфобип пружа изванредне алате за унапређење пословних процеса као и комуникације с клијентима. Ови иновативни алати су доступни путем наших услуга, омогућујући нашим бизнис корисницима да што боље и успешније досегну своју циљну публику и остваре конкурентску предност на тржишту. Зато с поносом желим поделити с вама могућност коришћења Инфобип услуга путем наше компаније и услуга намењених за бизнис решења. Радујемо се будућим успешним партнерствима и заједничком остваривању пословних циљева – рекао је директор продаје компаније м:тел Милослав Парезановић.

Слика

Инфобипова комуникацијска платформа и услуге за пословне кориснике могу допријети до готово 7 милијарди корисника у више од 190 земаља. Тиме је омогућена беспријекорна мобилна комуникација пословних субјеката с њиховим крајњим корисницима - на сваком каналу и уређају, у сваком тренутку и без обзира на то у којем се дијелу свијета налазе.

- Врхунско корисничко искуство је постало кључним дијелом пословног успјеха, како на глобалном тако и на домаћем тржишту. Свјесни тога и важности улагања у ИКТ рјешења за успјех пословних корисника, поносни смо на наше партнерство с м:тел-ом кроз које компаније имају приступ широком портфељу комуникацијских канала и рјешења. Инфобип континуирано улаже у иновативна комуникацијска рјешења и унапређење своје платформе како би омогућио компанијама из различитих индустрија да створе боље искуство за своје кориснике - изјавио је директор телекомуникацијских рјешења Инфобипа Андрија Мишковић.

А уколико и вас интересује како путем ове платформе можете унаприједити ваше пословање, обратите нам се путем сајта www.mtel.ba   у дијелу за пословне кориснике попуните контакт форму и закажите састанак или позовите 0800 50 300!

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Уз м:тел Сигуран НЕТ будите безбједни гдје год да сурфујете Уз м:тел Сигуран НЕТ будите безбједни гдје год да сурфујете
Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ Сваки детаљ Олимпијских игара пратите на 7 додатних Еуроспорт канала у оквиру м:тел ИПТВ
Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге Поклон од 100 ГБ нета уз савршено повезане м:тел услуге
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    11h 6m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    12h 41m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    21h 5m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    20h 2m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    14h 45m
    9