М:тел и Инфобип унапређују пословне процесе бизнис корисника

07.03.2024. 15:47
0
ИЗВОР: katera.news

Данас је у ТК центру компаније м:тел у Бањалуци одржано предавање о услугама које компанија м:тел нуди својим бизнис корисницима у сарадњи са водећом регионалном ИТ компанијом Инфобип, која омогућава најсавременија ИКТ рјешења за унапређење комуникације бизнис сектора са клијентима.

У данашњем брзом, дигитално вођеном свијету, директни маркетинг је моћна стратегија за директну комуникацију компаније са својим клијентима или онима који ће то тек бити. Управо то је и разлог што је компанија м:тел одлучула да својим пословним корисницима понуди услуге из богатог портфолија ИКТ рјешења који нуди Инфобип.

- Као лидер у телекомуникацијама, м:тел пажљиво бира своје партнере, а Инфобип пружа изванредне алате за унапређење пословних процеса као и комуникације с клијентима. Ови иновативни алати су доступни путем наших услуга, омогућујући нашим бизнис корисницима да што боље и успешније досегну своју циљну публику и остваре конкурентску предност на тржишту. Зато с поносом желим поделити с вама могућност коришћења Инфобип услуга путем наше компаније и услуга намењених за бизнис решења. Радујемо се будућим успешним партнерствима и заједничком остваривању пословних циљева – рекао је директор продаје компаније м:тел Милослав Парезановић.

Слика

Инфобипова комуникацијска платформа и услуге за пословне кориснике могу допријети до готово 7 милијарди корисника у више од 190 земаља. Тиме је омогућена беспријекорна мобилна комуникација пословних субјеката с њиховим крајњим корисницима - на сваком каналу и уређају, у сваком тренутку и без обзира на то у којем се дијелу свијета налазе.

- Врхунско корисничко искуство је постало кључним дијелом пословног успјеха, како на глобалном тако и на домаћем тржишту. Свјесни тога и важности улагања у ИКТ рјешења за успјех пословних корисника, поносни смо на наше партнерство с м:тел-ом кроз које компаније имају приступ широком портфељу комуникацијских канала и рјешења. Инфобип континуирано улаже у иновативна комуникацијска рјешења и унапређење своје платформе како би омогућио компанијама из различитих индустрија да створе боље искуство за своје кориснике - изјавио је директор телекомуникацијских рјешења Инфобипа Андрија Мишковић.

А уколико и вас интересује како путем ове платформе можете унаприједити ваше пословање, обратите нам се путем сајта www.mtel.ba   у дијелу за пословне кориснике попуните контакт форму и закажите састанак или позовите 0800 50 300!

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел
HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а
М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања
Најчитаније
 • Ухапшен због крађе телефона у Дечанској улици
  13h 17m
  3
 • Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
  4h 17m
  0
 • Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу
  8h 42m
  1
 • Лице из Пала пријављено полицији јер није испоручило резану грађу
  13h 8m
  0
 • Милутин Миланковић - Један од највећих свјетских умова
  14h 0m
  0