М:тел и Инфобип унапређују пословне процесе бизнис корисника

07.03.2024. 15:47
0
ИЗВОР: katera.news

Данас је у ТК центру компаније м:тел у Бањалуци одржано предавање о услугама које компанија м:тел нуди својим бизнис корисницима у сарадњи са водећом регионалном ИТ компанијом Инфобип, која омогућава најсавременија ИКТ рјешења за унапређење комуникације бизнис сектора са клијентима.

У данашњем брзом, дигитално вођеном свијету, директни маркетинг је моћна стратегија за директну комуникацију компаније са својим клијентима или онима који ће то тек бити. Управо то је и разлог што је компанија м:тел одлучула да својим пословним корисницима понуди услуге из богатог портфолија ИКТ рјешења који нуди Инфобип.

- Као лидер у телекомуникацијама, м:тел пажљиво бира своје партнере, а Инфобип пружа изванредне алате за унапређење пословних процеса као и комуникације с клијентима. Ови иновативни алати су доступни путем наших услуга, омогућујући нашим бизнис корисницима да што боље и успешније досегну своју циљну публику и остваре конкурентску предност на тржишту. Зато с поносом желим поделити с вама могућност коришћења Инфобип услуга путем наше компаније и услуга намењених за бизнис решења. Радујемо се будућим успешним партнерствима и заједничком остваривању пословних циљева – рекао је директор продаје компаније м:тел Милослав Парезановић.

Слика

Инфобипова комуникацијска платформа и услуге за пословне кориснике могу допријети до готово 7 милијарди корисника у више од 190 земаља. Тиме је омогућена беспријекорна мобилна комуникација пословних субјеката с њиховим крајњим корисницима - на сваком каналу и уређају, у сваком тренутку и без обзира на то у којем се дијелу свијета налазе.

- Врхунско корисничко искуство је постало кључним дијелом пословног успјеха, како на глобалном тако и на домаћем тржишту. Свјесни тога и важности улагања у ИКТ рјешења за успјех пословних корисника, поносни смо на наше партнерство с м:тел-ом кроз које компаније имају приступ широком портфељу комуникацијских канала и рјешења. Инфобип континуирано улаже у иновативна комуникацијска рјешења и унапређење своје платформе како би омогућио компанијама из различитих индустрија да створе боље искуство за своје кориснике - изјавио је директор телекомуникацијских рјешења Инфобипа Андрија Мишковић.

А уколико и вас интересује како путем ове платформе можете унаприједити ваше пословање, обратите нам се путем сајта www.mtel.ba   у дијелу за пословне кориснике попуните контакт форму и закажите састанак или позовите 0800 50 300!

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    15h 49m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    17h 4m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    22h 55m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    21h 22m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    23h 14m
    0