М:тел: Лијепи, стилизовани и паметни сатови на 24 рате

12.10.2020. 14:58
0
ИЗВОР: Катера

Популарност паметних сатова већ неко вријеме расте међу љубитељима корисних и интересантних гаџета, али и међу онима који цијене лијепе и стилизоване детаље. Паметни сатови су одлична допуна свим функционалностима ваших паметних телефона, а  нуде прегршт паметних опција које ће вам олакшати свакодневицу.

Захваљујући унапређеном модерном дизајну паметне сатове све чешће виђамо и као незаобилазне модне додатке. Дизајнирани тако да изгледају уједно и спортски и елегантно, могуће их је уклопити у готово сваки стил.

Можете их пронаћи са гуменим, кожним и металним наруквицама, те постоје и они чије је наруквице могуће мијењати у зависности од модне комбинације. А могуће је измјенити екран вашег паметног сата, тако да исти сат може да поприми изглед класичног сата на казаљке, али и спортског дигиталног сата у зависности од тога који стил бирате.

Поред атрактивног изгледа, паметни сатови, у зависности од врсте и произвођача, могу вам омогућити да примате позиве, поруке, да комуницирате са другима без да сваки пут потежете за телефоном. На екрану паметног сата можете провјерити различите нотификације и одлучити да ли су важне, односно да ли ћете наставити комуникацију путем телефона.

Такође, паметни сатови пружају могућност праћења различитих физиолошких параметара корисника, што вам омогућава добијање низа персонализованих здравствених фитнес информација.

Препорука компанија м:тел су врхунски Samsung и Huawei сатови који поред атрактивног дизајна нуде прегршт паметних опција које ће вам олакшати свакодневицу. А обрадоваће вас чињеница да сви корисници компаније м:тел могу набавити свој идеалан паметни сат и то на 24 рате у износу од 15,41 КМ до 30,92 КМ мјесечно у зависности од модела уз почетну једнократну уплату.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету М:тел Сигуран НЕТ - заштита на мобилном и кућном интернету
Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ Раст м:тел-а у првом кварталу 2024: Добит већа за 2,5 милиона КМ
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    17h 50m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    13h 47m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    19h 54m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    17h 8m
    0
  • Одличним ученицима 50 одсто јефтиније полагање возачког испита
    16h 6m
    0