М:тел „Playground“ – мјесто за нове изазове

20.10.2020. 14:31
0
ИЗВОР: Катера

Почетком марта ове године, компанија м:тел покренула је свој други IоТ изазов у оквиру програма Playground.

И овогодишњи изазов представљен је као едукативно-такмичарски програм, а намијењен је технолошкој заједници Босне и Херцеговине, односно "девелоперима", инжењерима и свима онима који се баве ИоТ технологијом. Тема овогодишњег "Playground" изазова везана је за рјешења из области енергетске ефикасности, а тимови, који су крајем маја успјешно закорачили у други круг програма, вриједно раде на изради и унапређењу својих идеја. Путем едукативних сесија и менторства, помажу им у томе м:тел стручњаци из области IоТ-а као и спољни сарадници који имају богато искуство када су у питању стартапи и модерна и иновативна технолошка рјешења.

Поред тимова који се такмиче за једну од главних награда овогодишњег IoT izazova, м:тел "Playground", путем редовних предавања, тј. "meetup" догађаја, отворен је и за све остале активне и иновативне особе којe имају идеје и жељу да покрену сопствене "стартапе".

Будући да је овогодишњи "Playground" програм, као и већина планираних активности, усљед пандемије изазване корона вирусом, морао бити пресељен на онлајн платформе, тако се и "meetup" догађаји од априла 2020. године редовно одржавају путем ZООМ-а. Гости предавачи долазе из различитих бранши, али свима је заједничко да су успјешни и имају богато искуство које су спремни да подијеле са другима.

Како би свима омогућили приступ овим корисним предавањима, снимке смо поставили и на м:тел Фејсбук страници, те уколико сте пропустили неко од претходних предавања, увијек можете да им се вратите и поново послушате.

Предавања су бесплатна и доступна свима, зато искористите вријеме на најбољи начин, почастите се знањем и припремите за неке нове изазове.

А вечерас, 20.10.2020. године од 20.00 часова не пропустите "meetup" дружење са Богданом Савковићем. Детаљније информације о приступу и темама пронађите на линку.

Коментари 0
Повезане вијести
Изаберите м:тел Претплата тарифе са додатних 100 GB нета на поклон Изаберите м:тел Претплата тарифе са додатних 100 GB нета на поклон
Савјети за безбрижну комуникацију у региону Западног Балкана Савјети за безбрижну комуникацију у региону Западног Балкана
Љепота савршених портрета - Honor 200 Љепота савршених портрета - Honor 200
Најчитаније
  • Легенда о Милуну Мимићу
    6h 36m
    9
  • Сјећање на убијене цивиле у селу Пресјеница
    5h 40m
    11
  • Бол родитеља убијеног дјечака Горана Бозала не јењава деценијама
    8h 43m
    1
  • Велики улов цариника на прелазу Стара Градишка: И они остали у шоку
    23h 25m
    0
  • Аутомобил ударио дјечака у Бијељини, има тешке повреде
    21h 38m
    0