М:тел подржао велику акцију Олимпијског центра Јахорина „1.000 скија за нашу дјецу“ (ФОТО)

25.10.2022. 21:01
0
ИЗВОР: katera.news

У просторијама Руског дома на Јахорини, у уторак 25. октобра уприличена је донација скија коју је дјеци и младима у име компаније м:тел даровала генерални директор ове компаније, Јелена Триван.

Пробудити интересовање код најмлађих за бављење спортом и слободно вријеме проводити на планини и чистом ваздуху идеја је водиља Олимпијског центра Јахорина да реализује акцију „1.000 скија за нашу дјецу“. Промовишући спортски дух и праве животне вриједности улажући на прави начин у заједницу у којој послује, компанија м:тел радо се одазвала позиву ОЦ Јахорина да се придружи акцији, дарујући стотину скија малишанима, будућим скијашима.

Слика

Генерални директор компаније м:тел Јелена Триван, изразила је велико задовољство што има прилику учествовати у још једној акцији за најмлађе. Дарујући скије на Јахорини, у друштву младих скијаша и представника Олимпијског центра истакла је:

- Компанија м:тел стуб је привреде Републике Српске и због тога осећамо велику потребу да будемо у свему ономе што може да помогне обичном човеку који овде живи. Један од стубова привреде је и Олимпијски Центар Јахорина који је постао регионални и европски бренд, због чега нам је изузетна част што можемо да учествујемо у заједничким активностима, како као покровитељ зимских и летњих сезона тако и као покровитељ великог броја манифестација које организује, од којих морам да истакнем Јахорина Ултра Траил, али и акцију „Хиљаду скија за нашу дјецу“. Дошавши на чело компаније м:тел желела сам да покажем обичним људима да смо увек уз њих, уз нашу акцију „Нисте сами“, али и многим другим друштвено одговорним акцијама показујемо спремност да будемо на услузи нашег народа, као и да се нађемо свугде где смо потребни. Компанија м:тел спремна је и да покрије све преостале потребе ове акције, до њеног самог краја уколико се акцији не одазову и остале друштвено одговорне компаније, како бисмо на тај начин омогућили сваком детету да ове зиме проскија.

Слика

Дејан Љевнаић, директор Олимпијског центра Јахорина захваљујући компанији м:тел и директорки Триван, рекао је:

- Ово је један од доказа да се из успјешних партнерстава рађају најсјајније и најхуманије идеје. Разлог нашег данашњег окупљања је акција „Хиљаду скија за нашу дјецу“ коју сам покренуо на Инстаграм профилу @dejanljevnajic. Велику захвалност у реализацији овог пројекта дугујем компанији м:тел и њеном менаџменту, који је препознао значај акције и заједно са нама ради на популаризацији скијања и промоцији здравих животних вриједности. Они су за потребе акције обезбиједили чак 100 скија - и додао:

- Сигуран сам да ћемо сви заједно утицати на то да створимо бољу, љепшу и здравију будућност за нашу дјецу, а можда и нове скијаше који ће једнога дана бранити боје наше заставе у жељи за освајањем најсјајнијих одличја. Успјех своју истинску димензију добија тек када се подијели са вољеним особама, а наша љубав према нашим најмлађим члановима друштва је бескрајна.

Слика

Овој донацији претходио је својеврсни „Ски изазов“ који је ОЦ Јахорина организовао на друштвеним мрежама, а који још увијек траје и позива младе узраста од 7 до 18 година из цијелог региона који желе да добију свој пар скија и дођу на олимпијску љепотицу. Све што је потребно за учешће је мало спретности, добро расположење, дружење са пријатељима и породицом и наравно доза маштовитости.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел Савремене учионице и видео-надзор – донација компаније м:тел
HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а HBO Max постао је Max– уживајте у најбољим садржајима путем м:тел-а
М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања М:тел на највишем степену ликвидности од оснивања
Најчитаније
 • Апел грађанима у Источном Сарајеву: Чувајте се змија!
  9h 13m
  3
 • Прича о мртвој драгој – Ленка Дунђерски и Лаза Костић
  14h 27m
  0
 • Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
  4h 58m
  1
 • Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
  13h 16m
  0
 • Милица Боровчанин ученик генерације СШЦ „Василије Острошки“
  10h 55m
  4