М:тел подржао велику акцију Олимпијског центра Јахорина „1.000 скија за нашу дјецу“ (ФОТО)

25.10.2022. 21:01
0
ИЗВОР: katera.news

У просторијама Руског дома на Јахорини, у уторак 25. октобра уприличена је донација скија коју је дјеци и младима у име компаније м:тел даровала генерални директор ове компаније, Јелена Триван.

Пробудити интересовање код најмлађих за бављење спортом и слободно вријеме проводити на планини и чистом ваздуху идеја је водиља Олимпијског центра Јахорина да реализује акцију „1.000 скија за нашу дјецу“. Промовишући спортски дух и праве животне вриједности улажући на прави начин у заједницу у којој послује, компанија м:тел радо се одазвала позиву ОЦ Јахорина да се придружи акцији, дарујући стотину скија малишанима, будућим скијашима.

Слика

Генерални директор компаније м:тел Јелена Триван, изразила је велико задовољство што има прилику учествовати у још једној акцији за најмлађе. Дарујући скије на Јахорини, у друштву младих скијаша и представника Олимпијског центра истакла је:

- Компанија м:тел стуб је привреде Републике Српске и због тога осећамо велику потребу да будемо у свему ономе што може да помогне обичном човеку који овде живи. Један од стубова привреде је и Олимпијски Центар Јахорина који је постао регионални и европски бренд, због чега нам је изузетна част што можемо да учествујемо у заједничким активностима, како као покровитељ зимских и летњих сезона тако и као покровитељ великог броја манифестација које организује, од којих морам да истакнем Јахорина Ултра Траил, али и акцију „Хиљаду скија за нашу дјецу“. Дошавши на чело компаније м:тел желела сам да покажем обичним људима да смо увек уз њих, уз нашу акцију „Нисте сами“, али и многим другим друштвено одговорним акцијама показујемо спремност да будемо на услузи нашег народа, као и да се нађемо свугде где смо потребни. Компанија м:тел спремна је и да покрије све преостале потребе ове акције, до њеног самог краја уколико се акцији не одазову и остале друштвено одговорне компаније, како бисмо на тај начин омогућили сваком детету да ове зиме проскија.

Слика

Дејан Љевнаић, директор Олимпијског центра Јахорина захваљујући компанији м:тел и директорки Триван, рекао је:

- Ово је један од доказа да се из успјешних партнерстава рађају најсјајније и најхуманије идеје. Разлог нашег данашњег окупљања је акција „Хиљаду скија за нашу дјецу“ коју сам покренуо на Инстаграм профилу @dejanljevnajic. Велику захвалност у реализацији овог пројекта дугујем компанији м:тел и њеном менаџменту, који је препознао значај акције и заједно са нама ради на популаризацији скијања и промоцији здравих животних вриједности. Они су за потребе акције обезбиједили чак 100 скија - и додао:

- Сигуран сам да ћемо сви заједно утицати на то да створимо бољу, љепшу и здравију будућност за нашу дјецу, а можда и нове скијаше који ће једнога дана бранити боје наше заставе у жељи за освајањем најсјајнијих одличја. Успјех своју истинску димензију добија тек када се подијели са вољеним особама, а наша љубав према нашим најмлађим члановима друштва је бескрајна.

Слика

Овој донацији претходио је својеврсни „Ски изазов“ који је ОЦ Јахорина организовао на друштвеним мрежама, а који још увијек траје и позива младе узраста од 7 до 18 година из цијелог региона који желе да добију свој пар скија и дођу на олимпијску љепотицу. Све што је потребно за учешће је мало спретности, добро расположење, дружење са пријатељима и породицом и наравно доза маштовитости.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 54m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    16h 29m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    2h 28m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 37m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    55m
    0