М:тел: Позив студентима да се пријаве на програм студентске праксе

21.04.2021. 15:19
0
ИЗВОР: Катера

Компанија м:тел и ове године позива студенте да се пријаве на програм праксе коју реализује годинама уназад.

Као и сваке године, у априлу мјесецу, компанија м:тел позива студенте електротехничких факултета, ПМФ-а Бањалука и ФТН-а Нови Сад, с којима има потписане сарадње које су се показале врло успјешним годинама уназад, да се пријаве на м:тел програм студентске праксе. Овај програм представља значајан извор и алат за регрутацију потребног квалитетног инжењерског кадра, али и успјешан начин да се укаже на чињеницу да је компанија итекако пожељан послодавац.

Упркос пандемији, и претходне године компанија м:тел је успјела, уз све потребне заштитне мјере, да реализује овај програм за чак 34 студента. Надајући се истом успјеху и ове године, из ове компаније позивају младе будуће инжењере да се прикључе овом програму праксе.

Свакако, на располагању су им ментори који својим знањем, искуством и ентузијазмом овим младим људима желе да помогну у сваком сегменту њиховог професионалног пута, саопштено је из м:тела.

Студенти у оквиру овог програма имају јединствену прилику да самостално током цијеле школске године одаберу област за праксу, а да динамику саме праксе договарају са својим ментором, у складу са својим обавезама на факултету. У току праксе студенти раде на најсавременијим телекомуникационим системима и технологијама и имају могућност да стекну непроцјењиво исуство рада у великом и комплексном систему какав је м:тел.

Уколико сте студенти ЕТФ Бањалука, ЕТФ Источно Сарајево, ФЕТ Тузла, ПМФ Бањалука или ФТН Нови Сад,  пријавите се на praksa@mtel.ba. Више о м:тел пракси, као и списак области за праксу 2021. можете пронаћи на званичној страници компаније www.mtel.ba у дијелу О нама/Каријера.

Као добри домаћини, м:тел ће вас дочекати широм отворених врата, код нас ћете се добро осјећати и имаћете прилику да много тога научите. 

Коментари 0
Повезане вијести
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
„Дом инвест“ гради дом за вас „Дом инвест“ гради дом за вас
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    3h 29m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    21h 34m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    17h 43m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    21h 22m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    15h 50m
    0